kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Ivanka Trump, 7 Mayıs'ta düzenlenen Kostüm Enstitüsü Galası'nda bu beyaz elbiseyle dikkat çekmişti.

Servetin şımartamadığı isim: Ivanka Trump

Emlak kralı Donald Trump'ın 25 yaşındaki kızı Ivanka Trump, milyonlarca dolarlık servetin içinde, mütevazılığıyla dikkat çekiyor. Şu sıralar aldığı hapis cezasıyla adından söz ettiren Paris Hilton'un aksine, genç kadın babasının şirketindeki kariyeriyle göz dolduruyor..
Gözünü açtığında kendisini milyonlarca dolarlık bir servetin içinde bulan Ivanka Trump, 'zengin kız' imajının çok dışında bir hayat sürdürüyor. Şu sıralar babasının şirketinde Emlak Geliştirme Bölümü Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ivanka Trump, alıştığımız Paris Hilton tarzı zengin güzellerden çok farklı bir tablo çiziyor. Daha okul yıllarındayken harçlığını çıkarmak için çalışmaya başlayan Trump, ne Paris Hilton gibi sansasyonel bir hayat sürdürüyor ne de tüm parasını sadece güzel bir kadın olduğu için kazanıyor.

ÖZEL HAYATI ORTADA DEĞİL
Marie Claire dergisine konuşan genç kadın, "Ben günde 13 saat çalışan biriyim, hırslıyım. Kimse bana 'aptal sarışın' diyemez" sözleriyle de iddiasını ortaya koyuyor. Sevgilisi Bingo Gubelman ile mutlu bir beraberlik yaşayan Ivanka Trump, özel hayatıyla gündemde olmayı hiç sevmiyor. Erkek kardeşi Donald Trump Jr. ile babasının şirketini başarıdan başarıya taşıyan genç kadın, yaşam tarzı ve seçimleriyle örnek bir tablo çiziyor. "İnsanlar babamın çok zengin olmasından nefret ediyor ama ben bu durumu kişisel almıyorum" diyen Trump, babasıyla çalışmasının kolay olmadığını da sözlerine ekliyor.
Haberin fotoğrafları