kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Katalog fotoğraflarını Ayten Alpün Yılmaz çekti.

Mayo sezonu açıldı

BURCU ALDİNÇ
05.05.2007
Baharın gelmesiyle firmalar, birbiri ardına mayo koleksiyonu çekimlerini gerçekleştirmeye başladı. Deniz Akkaya'nın artık mayo kataloğunda yer almak istemediği için iptal ettiği bir çekime ise iddialı pozlarıyla Güzide Duran damgasını vurdu..
Mayo firmaları, ürettikleri bikini ve mayo modelleriyle olduğu kadar, her yıl kataloglarında kullandıkları dünyaca ünlü top modellerle de adlarından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Sea by Berk de 2007 mayo ve bikini kataloğunun çekimlerini, geçtiğimiz hafta ünlü bir modelle yaptı. Göcek'in eşsiz koylarında gerçekleşen çekimde, bu kez objektifin ucunda birbirinden iddialı pozlarıyla Güzide Duran vardı. Duran'ın "Son zamanlarda yaptığım en keyifli işlerden biriydi," dediği çekimler yaklaşık 10 saat sürdü. Duran, "Ekip çok profesyoneldi. Ayten Alpün Yılmaz'la daha önce Arena dergisi için de birlikte çalışmıştık. Gün ışığında beni çok iyi görüntülüyor," diyor. Aslında çekimler için firma, önce Deniz Akkaya ile anlaşmıştı. Ancak Akkaya, son anda bir açıklama yaparak, bikini kataloğunda yer almak istemediğini belirtti. Konu hakkında hiçbir bilgisi olmadığını söyleyen Duran, "Deniz, arkadaşım ve sevdiğim bir insan. Bu iş bana teklif edildiğinde ben soru dahi sormadım. O da Berk'in iç çamaşırı çekimlerini yapmıştı ve ben o çekimi de çok beğenmiştim. Sonuçta o kendi kararlarını kendi verebilecek bir insan. Ancak ben, Berk'in bikini kızı olduğum için mutluyum," diyor. Çekimlerden bir hafta önce kendisini kampa aldığını belirten Duran, çekim sabahı güne bir elma ve bir muz yiyerek başladı: "Aslında ben şunu üstüne basa basa söyleyebilirim ki, asla yediklerine dikkat eden biri değilim. Fakat bu çekimden bir hafta önce kendimi kampa aldım. Akşam saat 21.00'den sonra hiçbir şey yemedim. Her gün kardio çalıştım. Saçıma bile bakım yaptırdım. Zaten profesyonellik budur. 'Ben her şeyi yiyeyim sonra fotoshopla düzeltsinler,' dersem, benim bir özelliğim kalmaz. İş, ben dikkat ettiğim sürece güzel olur."

İŞ KAZASI
Çekimler sırasında bir de kaza atlatan güzel manken hamaktan düşerek kolunu incitti. Kolunun kanaması devam ettiği için çekimlere bir saat ara verildi. Duran, "Bir taraftan ağlayıp, bir taraftan da poz verirken düştüğüm için gülüyordum," diyor. Çekim ekibinden bazılarının "Deniz'in ahı tuttu," sözlerine karşılık ise, "Mavi gözlülerin nazarı değmez. Biz birbirini seven iki arkadaşız," cevabını veriyor. Güzide Duran, Berk için toplam 17 tane bikini giydi. Firmanın bu yılki bikini ve mayo koleksiyonunda denizci desenler, parlak, gümüş, altın, leopar, jungle desenler, düşük bel ve straplez modeller ön plana çıkıyor. Duran'ın favorileri ise straplez ve gemici modeller...
Haberin fotoğrafları