kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Yıldırım'dan nasibini alanlar:

05.05.2007
* Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a: "Kendisi, Türk futboluna zarar vermektedir. Devletteki tüm kademelerin Türkiye'de oynanan bu oyunları görmesi ve düzgün kararlar alınması sağlanmalı."
*
Ulusoy'dan Yıldırım'a: "Herkes işine baksın, insanları kışkırtmakla bir yere varılamaz. Aziz Bey her şeye maydanoz oluyor."
* Kendisini diktatörlükle suçlayan eski yönetici Hakan Bilal Kutlualp'e: "Fenerbahçe'nin çıkarları için ezer geçerim, arkama bile bakmam."
*
Beşiktaş'la yapılan kupa maçı sonrası maçın hakemi Selçuk Dereli'ye: "Hepiniz tetikçisiniz. Senin o FIFA kokartını sökeceğim ve g.... sokacağım. Şerefsiz federasyonun, şerefsiz hakemi."
* Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Kıran'a: "Tabii komplonun içinde Kıran dışında başka hain Fenerliler de var."
*
Eski kulüp yönetcisi Sadettin Saran'a: "Kimin adam olduğunu tüm Türkiye bilir."
* Saran'dan Yıldırım'a: "Yanımızda şahitler vardı, 'Transferden vazgeçelim,' dedim. 'Devam et,' dedin. 'Anderson'un transferinde çok para kaybettik. 850 bin dolar daha gitse ne olur' dediniz."
*
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'dan Yıldırım'a: "Türk futbolu kaosa sürükleniyorsa bunun baş sorumlusu Aziz Yıldırım'dır."
Haberin fotoğrafları