kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
NOKİA DA SATACAĞIZ... Arçelik Genel Müdürü Aka Gündüz Özdemir, cep telefonunda bu ayın sonunda Nokia da satmaya başlayacaklarını söyledi.

Vodafone 600 ofis açarak, Arçelik'te 'köşe'leri tutacak

Vodafone, Arçelik mağazalarında hat ve kontör satışına başlıyor. Yapılan anlaşmaya göre ilk üç ayda 200 Arçelik mağazasında açılacak satış noktası sayısı yıl sonuna kadar 600'e çıkarılacak..
Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik Genel Müdürü Aka Gündüz Özdemir, Vodafone ile yaptıkları işbirliğiyle, şirketin faturalı hat ve sanal kontör satışlarının Arçelik mağazalarında yapılacağını söyledi. 4 bin 500'ün üzerindeki yetkili satıcısıyla Arçelik'in, artık tüketicisine daha kapsamlı hizmet vereceğini dile getiren Özdemir, işbirliğinin bayileri için yeni iş alanı yaratacağını belirtti. Arçelik ile Vodafone, düzenledikleri basın toplantısıyla, yeni bir işbirliğine imza attılar. Üç yıllık yapılan anlaşmayla Vodafone, Arçelik mağazalarında açılacak corner'larda satış yapmaya başlayacak. İlk üç ayda 200 mağazada açılması planlanan corner'ların sayısının, yıl sonunda 600'e çıkarılması hedefleniyor.

YENİ İSTİHDAM
Toplantıda konuşan Arçelik Genel Müdürü Özdemir, şirketin 2004 yılından beri cep telefonu pazarında olduğunu ifade ederek, "İnanıyorum ki 15 milyonun üzerindeki müşteri sayımızla Vodafone'un Türkiye pazarındaki hedeflerinin gerçekleştirilmesine çok önemli itici bir güç olacağız. İşbirliği ile tüketicilere daha geniş hizmet olanakları sunacağız" diye konuştu. Vodafone CEO'su Attila Vitai de, "Operatörlerin gelecekteki başarısı, müşterilere yakın olmaktan geçiyor. Arçelik'in bizim iyi alışveriş sunma isteğimizi yerine getirebileceğini gördük" dedi. Vitai, bu platform sayesinde 3G ürünlerini de müşterile sunabileceklerini belirtti.