kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Ödünler federasyonu..

AZİZ Yıldırım ve tetikçilerini kutlamak gerek.. Bağıra çağıra Futbol Federasyonu'nu muma çevirdiler.. Böylece şampiyonluk yolunda, masa başında büyük mesafe aldılar.
Son iki haftanın hakemlerine ve onların baştan sona Fener lehine yorumlarına bir bakın.. Fener seçse böylelerini seçemezdi. Siz bakmayın medyadaki övgülere.. Bu kutsal ittifak medyası.. Fener kazanırsa, hakemler iyidir.
Ve de Tahkim kararına bakın..
Fener'in seyircisiz Trabzon maçı, "Tarafsız"a çevrildi. Yani Fener'e af çıktı.
Şampiyonluk yolundaki en büyük engeli ortaya koyacak rakipti, Trabzon. O maçı seyircisiz oynamak, Fener'i adeta silahsız hale getirecekti.
Sahaya bir çakı atıldığı için Galatasaray'a verilen "Seyircisiz"i onaylayan Tahkim, Fenerbahçe Stadı'nda olanları normal buldu. Maç sonunda Ricardinho'ya yapılan saldırıyı önemsemedi.. (O zaman iki bireysel davranış yüzünden Manisa Vestel'i niye hükmen yenik ilan etti?) FIFA Türkiye'ye en ağır cezayı maç sonu yüzünden vermedi mi?. Şifo'nun attığı tekme bize kaç maça patladı?.. Ve de soyunma odası koridorlarının görüntüleri gelmedi diye cezalar ağırlaştırılmadı mı?. Peki Fener, güvenlik kamerası görüntülerini Federasyon'a göndermeyince ne oldu?.
Olayın iler tutar tarafı yoktu, ama Türker Aslan ve arkadaşları Fener yaygarasına boyun eğen Federasyon'u kurtaran kararı aldılar.
Her şeyin planlı olduğu, tarafsız saha açıklanınca ortaya çıktı..
İzmir..
Yani Fener'e ceza, aslında ödüle çevrildi. Daha büyük sahada, daha büyük seyirci önünde oynayacaktı Fener şimdi..
Trabzon, Trabzon'dan sonra en çok Trabzonlunun yaşadığı İstanbul'dan yollanıyordu. Trabzon ve Trabzonlular, tek uçakla gelecekleri İstanbul yerine iki uçakla, daha pahalı ve daha uzak İzmir'e yollanıyordu.
Niye Samsun olmuyordu tarafsız saha mesela.. Efendim, Trabzon'a yakın..
Niye Ankara değil.. Efendim orda Beşiktaşlı çok..
Peki niye İzmir o zaman?.. Niye Halkapınar.. Fenerli kaynıyor da ondan..
Bitmedi..
Planlar hazırlanıyor.. Ali Sami Yen de kapatılacak, Galatasaray-Fener maçına.. Ne olur ne olmaz..
Beşiktaş'ın İnönü maçları da tehlikede..
Atanacak hakemlere de ayrıca dikkat edin..
Fener yaygarası Federasyonu bitirdi.. Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'yi şampiyon yapma masa başı örgütüne dönüştü..
Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının şampiyonluklarını şimdiden kutlarım!..