kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Eda Taşpınar'ın Louis Vuitton taklidi kıyafeti, renk farkıyla belli oluyor.

Kovulmadım iş anlaşmam yaza kadardı

Değer ÖZERGÜN / MAGAZİN
Vakko'dan, taklit kıyafetler giydiği için atıldığı iddiasını reddeden Eda Taşpınar "Mayıs ayına kadar anlaşmıştık" dedi..
Dünyaca ünlü markaların taklitlerini diktirip giydiği için çok eleştirilen ve hatta bu yüzden Vakko'daki görevinden alındığı iddia edilen sosyetik güzel Eda Taşpınar, sessizliğini bozdu.

HAKKO DESTEKLEDİ
Vakko'nun patronu Cem Hakko ile aynı anda açıklama yapan Taşpınar, "Couture Satın Alma Sorumlusu" olarak çalıştığı firmadan ayrılma nedeninin medyada çıkan haberlerden farklı olduğunu belirtip, şunları söyledi: "Vakko markasıyla yaptığım iş birlikteliği, mayıs ayı itibariyle sona erecek bir anlaşmaydı. Bu çalışmanın 2008 kışı için her ikimizin de programına uyması halinde tekrar etmesini düşünüyorduk. Anlaşmanın sona ermesi bu döneme denk geldiği için bazı çevreler tarafından gerçek dışı fikirler üretilerek hakkımda yanlış değerlendirmeler yapılmasına neden oldu." Sosyetik güzel, taklit kıyafetler hakkında yorum yapmazken, Cem Hakko ise Eda Taşpınar'ı kovmak gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.
Haberin fotoğrafları