kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
KOCAELİ YASA BOĞULDU... İl Eğitim Müdürü olan Hayrettin Gürsoy'un ölümü eğitim camiasını yasa boğdu. Torunu Veranur bir, gelini Kübra 26 yaşındaydı. Oğlu ise yaralandı.

Uçak biletini iptal ettirip trafik kazasında öldüler

Trabzon'a karayoluyla gitmeye karar veren Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Gürsoy, gelini ve torunu geçirdikleri kazada yaşamını yitirdi. Yaralı kurtulan araç sürücüsü oğlunun uyuduğu ileri sürüldü..
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy'un (61) oğlu olan ve bir fabrikada tekniker olarak çalışan Mustafa Gürsoy tatilini geçirmek amacıyla eşi Kübra (26) ve çocuğu Veranur (1) ile birlikte memleketi Trabzon'a gitmeye karar verdi. Gürsoy ailesi bunun için uçak biletlerini bile aldı. Ancak, önceki gün İl Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy'un kayınbiraderinin ölüm haberi geldi. Bunun üzerine Hayrettin Gürsoy, eşini gündüz Trabzon'a gönderirken, kendisi işleri nedeniyle akşam üzeri oğlu, gelini ve torunu ile birlikte Trabzon'a gitmeye karar verdi. Bunun üzerine oğlu Mustafa Gürsoy, uçak biletlerini iptal ettirerek kendisine ait otomobil ile Trabzon'a gitmeyi tercih etti. Hayrettin Gürsoy, oğlu, gelini ve torunu önceki akşam Kocaeli Şirintepe mahallesindeki evlerinden çıkarak cenazeye katılmak üzere Trabzon'un Arsin ilçesine doğru yola çıktı.

ORDU'DA TAKLA ATTI
Mustafa Gürsoy'un (34) kullandığı 41 AU 007 plakalı araç dün sabah saatlerinde Ordu'nun Fatsa ilçesi Dolunay mahallesi Büyük Sanayi Sitesi yakınlarında sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak takla attı. Şarampole yuvarlanan araçta bulunan Hayrettin Gürsoy ile gelini Kübra ve torunu Veranur hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Mustafa Gürsoy ise ağır yaralı olarak Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mustafa Gürsoy'un direksiyon başında uyuduğu ve kazanın bu nedenle meydana geldiği iddia edildi.
Haberin fotoğrafları