kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Tarkan ile Musti'nin albümleri rötar yaptı

Bülent İPEK-MAGAZİN
Tarkan ile Mustafa Sandal, şarkı seçiminde 'titiz bir çalışma' içine girince yeni albümlerinin piyasaya çıkma tarihi de ertelendi..
Pop müziğin iki dev ismi, Tarkan ve Mustafa Sandal'ın mayıs ayı içinde çıkarmayı planladıkları albümleri; şarkılar üzerinde titizlenmeleri yüzünden rötar yaptı. Mustafa Sandal, kalan son şarkısını da bitirip, haziranda piyasada olmak için stüdyoda sabahlıyor. Tarkan ise albüm çıkış tarihini sonbahara erteledi.

İŞİ SIKI TUTUYORLAR
Böylece; geçmişi 15 yıla dayanan bir rekabetin kahramanları olan iki starın aynı tarihlerde albüm çıkararak, piyasadan pay kapma hedefleri de geri tepti. Tarkan'ın İngilizce albüm ile Musti'nin 'Yamalı Tövbeler' adlı single'ı ticari anlamda başarısız olunca; iki popçu da işi sıkı tutmaya başladı. Albüm için hazırladığı 9 şarkısını tamamlayan ve kalan tek parçayı bir türlü bitiremeyen Mustafa Sandal, içine sinmeden albüm yapmamaya yemin ettiğini söylüyor.

MEGASTAR ÇOK TİTİZ ÇALIŞIYOR
Şu günlerde yeniden ekstra konserlere başlayan Tarkan ise uzun bir aradan sonra üzerinde titizlikle çalıştığı Türkçe albümü aceleye getirmek istemiyor. Sezen Aksu'dan da şarkı alan Tarkan'ın; albüme koymayı planladığı bazı şarkılardan vazgeçmesi üzerine böyle bir gecikme yaşandı.
Haberin fotoğrafları