kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mayıs 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Önce alandaki gazetecilere baktı, tepki alamadı.

Bulgaristan'a gelmesi değil tanınmaması haber oldu!

Uluslararası arenada en çok tanınan Türk şarkıcı Tarkan'ı Bulgar gazeteciler tanımadı! Konser vermek için Bulgaristan'a giden Megastar, havaalanında fark edilmeyince ortaya komik görüntüler çıktı..
Tüm dünyada en çok tanınan Türk sanatçı olan Tarkan, her zaman gazetecilerin en çok peşinde koştuğu isimler arasında ilk sıralarda yer alır. Ancak ünlü şarkıcı ilk kez Bulgaristan Havaalanı'nda gazeteciler tarafından tanınmadı! Bu duruma çok şaşıran Tarkan, alanda gazetecilerin gözüne baktığı halde tek bir muhabir bile deklanşöre basmadı!

BU GÖRÜNTÜLER HABER OLDU
Geçen yaz Avrupa turnesi kapsamında Bulgaristan'ın başkenti Sofya'ya giden Megastar, havaalanında röportaj yapmak isteyen onlarca gazeteci arasından sıyrılmakta güçlük çekmişti. Ancak bu kez basın mensupları, gözlerinin önünden geçen Tarkan'ı tanımadı... Menajeri ve korumasıyla havaalanından elini kolunu sallaya sallaya çıkan ünlü şarkıcı, tanımamış olmanın verdiği şaşkınlıkla ve gülümseyen gözlerle alandan ayrıldı. Bir kameramanın son anda tespit ettiği bu görüntüler daha sonra Bulgar kanalı TVR1 kanalında haber oldu. Şimdilerde ülkede herkes bu komik görüntüleri konuşuyor.
Haberin fotoğrafları