kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Devlet Bahçeli

MHP'nin adaylarını Bahçeli belirleyecek

MHP'de milletvekili adaylarının "merkez yoklaması" ile belirlenmesi kararı çıktı. MHP lideri Bahçeli tarafından seçilecek olan aday adaylarından 500 YTL ücret alınacak..
MHP il başkanları ve MYK toplantısından, milletvekili adaylarının "merkez yoklaması" ile belirlenmesi kararı çıktı. Parti Genel Merkezi'nde iki gündür devam eden toplantılar tamamlandı. 23. Dönem milletvekili seçimleri için yapılacak çalışmaların gözden geçirildiği toplantılarda, "Hiçbir parti ile ittifak yok" kararı çıktı. Memurluktan istifa ederek aday olmak isteyenlerin salı günü akşamına kadar istifalarını vermeleri gerektiği hatırlatılırken, Türkiye genelinde milletvekili adaylarının "merkez yoklaması" ile belirlenmesi de oybirliği ile kabul edildi. Böylece milletvekili olmak isteyenlerin seçiminde Genel Merkez ve Genel Başkan Devlet Bahçeli ağırlıklı olacak.

Aday adaylığı için 500 YTL
Milletvekili adayı olmak isteyenler başvurularını 10-15 mayıs tarihleri arasında Parti Genel Merkezi'ne yapacaklar. Adaylık için başvuranlardan ise500 YTL ücret alınacak.