kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Örümcek Adam, üçüncü filmde karşımıza siyah kostümüyle çıkıyor. Siyah kostüm, onu daha 'hızlı' yapıyor.

Düşmanı kumdan olunca yakalaması da hayal oluyor

Bu filmde, Örümcek Adam'ın karşısındaki yeni düşmanlardan biri Kum Adam. Kum Adam rolündeki Thomas Haden Church, kötü sonlanan bir fizik deneyine maruz kalmış Flint Marko'yu canlandırıyor. Marko'nun DNA'sı kumla füzyona uğruyor ve böylece istediği zaman, şeklini değiştirebilen kötü kahraman Kum Adam'a dönüşüyor. Church, rolü için 10 kiloluk kas yaptığını söylüyor.

İLK AŞKI GERİ DÖNDÜ
Örümcek Adam meraklılarının bir diğer favorisi olan Gwen Stacy sinemaya 'Örümcek Adam 3'le adım atıyor. Çizgi romanın hayranlarının iyi tanıdığı Gwen, ilk olarak Aralık 1965'te Örümcek Adam'da yer aldı ve kısa sürede Peter Parker'ın ilk aşkı oldu. 'Örümcek Adam 3'te, Gwen, Örümcek Adam'a aşık olan güzel bir sınıf arkadaşı. Onun varlığı Peter'ın gerçek aşkı M.J.'le ilişkisine farklı bir dinamik getiriyor. Gwen ayrıca Eddie Brock'un da favorisi.

YENİLMEZ VENOM İŞBAŞINDA
Örümcek Adam'ı zorlayan bir diğer kötü karakter ise Venom. Topher Grace, filme, Venom'a dönüşen Eddie Brock karakteriyle katılıyor. Grace rolünü şöyle anlatıyor: "Venom'a dönüşen Eddie Brock birçok açıdan Peter Parker'a çok benziyor. Her ikisi de aynı yerde çalışıyor, aynı işin peşine düşüyor. Hayatlarındaki kadın bile aynı. Aralarındaki fark ise Eddie'nin kendine güvensiz olması." Peter, Örümcek Adam kostümünü ve kişiliğini ele geçiren sinsi siyah maddeden kurtulduğunda bu tehlikeli madde onun kadar iyi bir adam olmayan Eddie Brock'a gidiyor. Ve Brock Venom'a dönüşüyor.
Haberin fotoğrafları