kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Bu yazın favori saç modelleri

02.05.2007
Bu yazın en gözde saç modellerini merak ediyorsanız, bu yazı tam size göre... Bu sezon dümdüz uzun saçlar ve iri bukleler moda! Eğer saçınız fazla uzun değilse, bu modelleri uygulamak için postiş edinmeli ya da kaynak yaptırmalısınız..
Uzun, havalı ve iddialı
Rengi ne olursa olsun doğal, uzun saçlar bu yaz çok moda... Özellikle plaj için ideal bir model... Saçınız fazla uzun değilse bir postiş edinebilir ya da kaynak yaptırabilirsiniz. Uzun saçın sağlığını korumak zordur. Bu yüzden düzenli bakım yaptırmalısınız. Ayrıca deniz, klor ve güneşin zararlı etkilerinden de saçınızı korumalısınız. Saçınıza biçim vermek için, önce saç köpüğü uygulayın ardından da fönleyin. Sebastian'ın ürünleriyle saçınıza hacimli bir görünüm verebilirsiniz.

Masalsı bukleler yapın
Doğal ve havalı görünmek istiyorsanız, bu lüle saçlar sizin favori modeliniz olabilir. Bu model için önce saçınızı ıslatın. Ardından saçınız düzse kurutmaya başlamadan önce, jöleyi fırçayla saçınıza yedirin. Saçınız kıvırcıksa ve daha düzgün bukleler yapmak istiyorsanız, köpük kullanabilirsiniz. Kıvırdığınız saç tutamına saç spreyi sıkın. Maşa kullanırken makinenin saçı ısıtan kısmını yukarıya kıvırın ve soğuyana kadar bir klipsle tutturun. Pantene'in dolgunluk veren şampuanını deneyebilirsiniz.

Perçemler yine gözde
Bu sezon yine perçemli ve asimetrik kesimli saçlar çok popüler! Saçınız ister kısa ister uzun olsun, saç modelinize uygun ince veya kalın bir perçem kestirmelisiniz. Eğer geometrik hatlarda bir perçem kestirdiyseniz, saçınızı doğal halinde bırakarak çarpıcı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Daha derli toplu görünmek istiyorsanız, saçınıza düz fön çekin. Ardından hacimli bir görünüm için NewWave'in düzleştirici köpüğünü kullanabilirsiniz.

Kendine güvenen kadınlar

Serbest ve doğal bir görünüme sahip olan bu saç modeli, özellikle çalışan kadınlara kendinden emin bir hava veriyor. Saçı yıkadıktan sonra hacim vermek için saç şekillendirici bir ürün uygulamalısınız. Daha sonra nemli saça biraz köpük ya da hafif bir şekillendirici krem sürüp tarayın. Ardından düz fön çekin. Son olarak birkaç damla serumu ellerinize yayıp canlı ve parlak bir görünüm için saçınıza uygulayın. NewWave Isı Koruyuculu Bukle Köpüğü'nü kullanarak modelin kalıcılığını koruyabilirsiniz.
Haberin fotoğrafları