kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Kenan İmirzalıoğlu ve Zeynep Beşerler 3 yıldır birlikte.

Kenan'ın sevgilisi Zeynep denmesi beni etkilemiyor

Düzgün fiziği, oyunculuktaki başarısı ve yakışıklı aktör Kenan İmirzalıoğlu'yla yaşadığı aşkla dikkatleri üzerine çeken Zeynep Beşerler: Kenan'ın isminin arkasından, kız arkadaşı olarak yazılmak beni rahatsız etmiyor ..
Yıldızı 'Ihlamurlar Altında' dizisiyle iyice parlayan Zeynep Beşerler, özel hayatını ve gelecekle ilgili planlarını Cosmopolitan'ın mayıs sayısında anlattı. Kenan İmirzalıoğlu'nun çok iyi biri olduğunu söyleyen Beşerler, "Onda o kadar güzel bir kalp var ki; bu benim için çok önemli" dedi. Sanıldığının aksine olgun değil, uçuk kaçık bir yapısı olduğunu anlatan güzel oyuncu, belli rutinler içinde yaşamaktan bunaldığının da altını çizdi:

KENAN'LA ARAMIZ GAYET İYİ


* Kenan İmirzalıoğlu ile ilişkiniz üç yıldır devam ediyor. Sürekli adınızın onunla birlikte anılması sizi rahatsız ediyor mu? Hiç rahatsız etmiyor ama benim de bir işim var ve sadece hayatımda Kenan yok! Bunu defalarca söyledim. Ama bunun yanında Kenan'ın isminin arkasında, onun kız arkadaşı olarak yazılmak beni rahatsız etmiyor. Hiç problem değil! Biz 3 yıldır bir ilişki yaşadığımızdan zaten herkes buna alıştı.

* Kenan Bey'i çok sevdiğiniz için rahatsız olmuyorsunuz galiba... Elbette. Kenan'ı çok sevmenin dışında, her konuda bana çok fazla güven veriyor. Belki başka biri olsaydı, onun isminin benim önümde çok fazla yer alması beni rahatsız edebilirdi. Ama bu kişi Kenan olduğu için beni hiç rahatsız etmiyor.

* Peki ilişkinizde kim dengeyi kuruyor? Biz her konuda birbirimize çok uyum sağlayabiliyoruz. Denge kurmamız gerekmiyor. Mesela gece saat 24.00'te çocuk parkında salıncağa binmek benim için büyük bir keyif... "Ben çok sıkıldım. Hadi parka gidelim, salıncakta sallanayım" dediğim zaman Kenan da "Ee, hadi gel yürü, sallanalım" durumunda oluyor. Bu yüzden çok büyük dengeler kurmamıza gerek kalmıyor. Çünkü biz çok iyi anlaşıyoruz.

* Bir bakıma birbirinizi idare etme üzerine mi kurulu ilişkiniz? Her ilişkide olduğu gibi biz de birbirimizi idare ediyoruz. Tabii ki, arada tartıştığımız zamanlar da oluyor. Tencere kapak durumu... Ama bence hiçbir ilişkide biraz idare, biraz alttan almayla yürüyor ilişkiler. Çoğunlukla aynı şeylerden hoşlandığımız için hiçbir şeyi çok fazla problem etmiyoruz.

* Kim daha fazla alttan alıyor? Hiç bilmiyorum. Bugüne kadar hiç saymadım. O kadar değişen bir durum ki, bunu bilemiyorum.

* Kenan Bey'in hangi özellikleri seni çok etkiliyor? "Parka gitmek istiyorum, götürüyor" dediniz, yoksa Kenan Bey babacan bir adam mı? Hayır, babacanlığın bununla hiç alakası yok.

* Kadınlar böyle erkeklerden hoşlanırlar genellikle ama... Benim hiç böyle bir takıntım yok. "Beni babacan tavırlarıyla sahiplensin" gibi bir düşüncem hiç olmadı. Ben Kenan'ın en çok iyi bir insan olmasını ve inanılmaz güzellikteki kalbini seviyorum. O kadar yufka yürekli bir insan ki... Beni en çok kalbi etkiliyor. Zaten bir süre sonra güzellik yakışıklılık kariyer hiçbir anlam ifade etmemeye başlıyor. Çünkü siz her gün aynı insana bakıyorsunuz. Evin içinde aynı insanı görüyorsunuz. Bir süre sonra o kadar alışıyorsunuz ki, onun ne kadar yakışıklı olduğunu bile çok aralarda fark edebiliyorsunuz. Ama bir yerden sonra işin içine duygular giriyor. Kenan'da o kadar temiz, doğru ve güzel bir kalp var ki; benim için en önemli nokta bu.

* Çok güzel seviyor yani... Çok güzel seviyor ve bu sadece bana karşı olan bir sevgi değil. Etrafına karışı da böyle. İnsan olarak çok güzel. Beni en çok etkileyen ve en sevdiğim özelliklerinden biri bu. Bence en önemlisi kalp güzelliği.

ONUN HER ŞEYİNİ SEVİYORUM

* Peki onun nesini sevmiyorsunuz? Bunları söyleyemem. Ama herkesin birbirinde sevmediği özellikler var mutlaka. Sevmemek değil ama bazı özelliklerimizin uyuşmadığı, onun kendine göre haklı olduğu, benim kendime göre haklı olduğum zamanlar oluyor. Ama "Bu özelliğini sevmiyorum" diye bir şey söyleyemem. Çünkü onu bir bütün olarak seviyorum. Sevmediğim yanları da o bütünün içinde.

* Ünlülerin dünyasında bir ilişkiyi sürdürmek çok zor. Dedikodular, çekememezlikler... İlişkiniz bunlardan etkileniyor mu? Açıkçası etkilenmiyoruz. Ama bir gazetede haber çıkınca niye bunu yazdıklarını düşünüyoruz. "Ne kadar saçma, ne yapıyor bu insanlar!" dediğimiz oluyor. Ama ilişkide karşılıklı saygı ve güven çok önemli. Bunlar olduktan sonra onlar ne yazarlarsa yazsınlar, o ilişki bir şekilde ayakta kalıyor. O iki insan birbirine tutunduğu sürece ilişkiye hiçbir şey olmuyor. O yüzden bunca zamandır yazılan çizilen şeylerden gerçekten etkilenmeden yolumuza devam ettik. Beşerler 3 yıldır birlikte. Beşerler 3 yıldır birlikte.
Haberin fotoğrafları