kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Eddie gel de kızınla tanış!

Spice Girls adlı grubun eski üyelerinden Melanie Brown, OK! dergisi aracılığıyla kızının babası olduğunu iddia ettiği ünlü aktör Eddie Murphy'e seslendi: "Eddie, gel de hemen kızınla tanış!"..
1990'lı yıllarda müzik listelerinden zirveden inmeyen Spice Girls grubunun üyelerinden Melanie Brown, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne oldu. Eski eşi Jimmy Gulzar'dan 8 yaşında Phoenix adında bir kızı daha bulunan Brown, şu sıralar oldukça zor zamanlar geçiriyor. Ünlü şarkıcı, yeni doğan kızı Angel Iris'in, bir dönem büyük aşk yaşadığı ünlü aktör Eddie Murphy'den olduğunu iddia ediyor. Murphy'den babalık testi yaptırmasını isteyen Melanie Brown, ünlü aktörü mahkeme yoluyla bu testi yaptırmaya zorluyor. Şimdilerde açtığı davayla hakkını arayan Brown, kızıyla birlikte OK! dergisine poz verdi. İlk kez Murphy'e olan hisleriyle ilgili bu kadar açık konuşan güzel yıldız, "Onu hala seviyorum" dedi. İşte Melanie Brown'un ağzından samimi itiraflar:
* Eddie sayesinde kadınlığımı yeniden keşfettim. Onunla rüya gibi bir ilişkimiz vardı, ruh eşimdi.

5 AYLIKKEN TERKETTİ
* Eddie ile ortak bir arkadaşımız sayesinde tanıştık. Hollywoodlu erkekler pek fazla ilgimi çekmezdi ama Eddie'de aradığım her şeyi buldum.
* Birbirimizi gördüğümüz ilk anda elektrik oldu, ilişkimiz hemen başladı. Üçüncü gün birbirimizin isimlerini ellerimizin üzerine dövme yaptırdık.
* Eddie ile birlikteyken evin içinde bile el ele gezerdik.
* İlişkimiz sırasında her zaman aile kurmaktan bahsederdik, hamile kalınca Eddie mutluluktan havalara uçtu, birlikte bir ev almanın hayallerini kuruyorduk.
* Eddie bizim birlikte geçirdiğimiz Meksika tatilinden sonra hamile kaldığıma emindi.
* Daha sonra ben İngiltere'ye annemin yanına gittim, Amerika'ya döndüğümde beni bir basın ordusu karşıladı ve hepsinin ağzında aynı soru vardı: DNA testi yaptıracakmısınız?
* Bu tepkiler karşısında şoka girmiştim çünkü Eddie bir röportajında benden ayrıldığını söylemiş ve bebeğin kendisinden olmadığını iddia etmişti.
* Sonra zar zor Eddie'ye ulaştım, bana 'beni arayacağını' söyledi ancak bir daha hiç beni aramadı. 5 aylık hamileydim.
* Bebeğim Eddie'nin doğumgünüyle aynı günde doğdu, ancak Eddie bir kez bile kızımı görmeye gelmedi. Oysa, gelip kızıyla hemen tanışmalıydı!
* Kızımın nüfusunu üzerine geçirmedi, mahkemeye gidip sonuna kadar hakkımı arayacağım çünkü kızım onun kızı.
Haberin fotoğrafları