kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Ne yaptın Mirkelam?

DEĞER ÖZERGÜN
'Ne yaptın Asuman / yap bi pansuman' şarkısı dillerden düşmeyen Mirkelam, prostat kanseri olan babası Nazım Mirkelam'a sırt çevirdi. Ünlü popçu, babasının yaralarını sarmak için kılını bile kıpırdatmıyor ..
Hastaneye gitmedi
Sanat camiasında babasıyla sorun yaşayan ünlüler kervanına Özcan Deniz, Nükhet Duru, Ebru Gündeş, Yavuz Bingöl, Seda Sayan ve Aysun Kayacı'dan sonra Mirkelam da katıldı. Ünlü popçunun prostat kanseri olan 70 yaşındaki babası Nazım Mirkelam'la ilgilenmediği ortaya çıktı. Hastalığı nedeniyle tedavi gören ve ameliyat olan Nazım Bey'e oğlu maddimanevi destek olmamış. Emekli avukat olan baba Mirkelam'ın tüm bakımını abisi gibi şarkıcı olan Sibel Mirkelam üstlenmiş.

Maddi bir beklenti yok

Zorba Taverna'da sahne alan Sibel Mirkelam, kazandığı parayla babasının ilaç masraflarını karşıladığını söyledi. Babasının ilk eşinden olan abisi Mirkelam'la karşı karşıya gelmek istemediğini belirten Sibel Hanım şöyle konuştu: Hastalığı öncesi de çok sıcak bir baba-oğul ilişkileri yoktu ama en azından zaman zaman görüşüyorlardı. Maddi olarak bir talebimiz zaten olmadı ama zor günlerinde babamızın yanında olmasını isterdim.

Sanatçı babanın vefasız oğlu!
Mirkelam'ın babası Nazım Bey, 1966'da 3 saatlik bir polisiye film çekmiş. 15 tane polisiye, 5 bilimkurgu romanı, 42 şiir yazmış, emekli bir avukat.
Haberin fotoğrafları