kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Öğretmen Mustafa Kılıç'ın kurtardığı Taner Bulut (sedyede), tedavisinin ardından taburcu oldu.

Öğretmen nehre atlayıp kurtardı

Erol ŞENNUR / ADANA-MERKEZ
Adana'da bunalıma girip Seyhan Nehri'ne atlayarak intihar etmeye kalkan bir genci, olay yerinden geçen bir öğretmen son anda ölümden kurtardı..
Adana'da kız arkadaşından ayrılan Taner Bulut (25), girdiği bunalım sonucu Seyhan Nehri'ne atlayarak intihar etmek istedi. Boğulmak üzere olan genci tesadüfen çocuklarıyla gezintiye çıkan öğretmen suya atlayarak son anda kurtardı. Olay, Seyhan Nehri'nin Dilberler Sekisi mevkisinde bulunan Gençlik Köprüsü'nde meydana geldi. Kız arkadaşı ile kısa bir süre önce ayrıldığı öğrenilen Taner Bulut, Gençlik Köprüsü'nden geçerken bir anda kendisini köprüden aşağıya bıraktı. Nehirde çırpınmaya başlayan genç, çevredeki vatandaşların gözleri önünde batmaya başladı. Taner Bulut'un imdadına Sarıçam İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Mustafa Kılıç (35) yetişti. Hiç vakit kaybetmeden suya atlayan Kılıç, çevredeki vatandaşların uzattığı bir bota bindirdiği Bulut'u baygın bir şekilde kıyıya taşıdı. Vatandaşların yardımıyla sudan çıkartılan Bulut, Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

'ÖNCE ŞAKA ZANNETTİM'
Yarı baygın bir şekilde hastaneye kaldırılan Bulut, tedavisinin ardından taburcu edildi. Çocukları ile birlikte gezintiye çıktığını belirten öğretmen Mustafa Kılıç, ilk önce sudaki gencin şaka yaptığını zannettiğini belirterek, "Baktım gerçekten boğuluyor. Hemen suya atladım kurtardım. Bir can kurtardığım için mutluyum" dedi.
Haberin fotoğrafları