kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

"10 aydır ağzıma alkol koymadım"

Yeni Haber
Oyuncu Robin Williams, alkol tedavisi gördüğünü herkese açıklamasından bu yana 10 aydır ağzına alkol koymadığını söyledi.

"Mrs. Doubtfire" gibi filmlerinin usta oyuncusu Williams, San Francisco Uluslararası Film festivali için geldiği kentte gazetecilere, "10 aydır içmiyorum. Ama bundan önce, 20 yıl içmemiştim" dedi.

San Francisco Belediye Başkanı dahil kendisi gibi alkol tedavisi görenler bulunduğunu bilmenin güzel olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, "Dürüstlük çok iyi bir şey. Bir sorununun olduğunu itiraf etmek ise çok zor" diye konuştu.

"Can Dostum" filmiyle 1998'de en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar ödülüne layık görülen Williams, espri yapmayı da ihmal etmedi. Oyuncu, bir votka şirketinin sponsoru olduğu festival için verilen akşam yemeğinde, "Bir votka şirketi tarafından onurlandırılmak güzel. Alkol tedavisinden çıkar çıkmaz yapılacak en doğru şey, her masada bir şişe votkanın bulunduğu bir yere gitmek" dedi.

Alkolsüz geçen 20 yıldan sonra alkole yeniden başladığını ve tedavi gördüğünü geçen yıl açıklayan Williams, tedavisinin tamamlanmasından sonra yeniden çalışmaya başlamayı planlıyor.

(AA)