kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Herkes Yanlış Biliyor
09:30 Sabahın Körü
11:00 Aliye
13:30 İtirazım Var
15:40 Çocuklar Duymasın
17:15 Avrupa Yakası (Tekrar)
18:50 atv Ana Haber Bülteni
19:50 Spor Haberleri
20:00 Sıla
22:00 Hatırla Sevgili
00:30 Papyon
02:25 Herkes Yanlış Biliyor
 
00:30 Papyon
PAPYON atv 00.30 .
Rıza Öziş'in hazırladığı 'Papyon' renkli konuları ve konuklarıyla atv'de. Programın renkli bölümlerinden, 'Portre' köşesinde tiyatronun en başarılı isimlerinden bir duayenin; Engin Cezzar'ın evine konuk olacağız. Kültür-sanat bölümünde; Türkiye'nin ilk kadın tiyatro oyuncusu Afife Jale adına düzenlenen 'Afife Tiyatro Ödülleri' törenine gideceğiz. Moda köşesinde ise 'Evlilik Fuarı'na bir göz atacağız.
 
20:00 Sıla
Fabrika alevler içinde. Herkes dışarı çıkmayı başardı ama Sıla alevlerin arasında kaldı. Boran, Sıla'yı kurtaracak mı?.
Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat ve Menderes Samancılar'ın oynadığı 'Sıla' nefes kesen bir bölümle ekranda.

FİRUZ HASTANEDE
Bu akşam: Firuz, Sıla'dan yardım ister. Durumun ciddiyetini fark eden Sıla bir yandan ilk müdahaleyi yapmaya çalışırken, diğer yandan da yardım çağırır. Sıla'nın çığlıklarını duyan Kevser ve evdekiler, onların yanına gelir. Kevser'in suçlamalarına maruz kalan Sıla çok üzülür. Firuz acil olarak hastaneye kaldırılır. Bu arada Sıla hem yapılan çalışmaları görmek hem de misafirlerle toplantı yapmak için fabrikaya gider. Sıla bir anda işçilerin çığlıklarını duyar. Neler olduğunu görmek için odasından çıkar ama etrafı saran alevler ve dumanla burun buruna gelir. Boran fabrikaya geldiğinde Sıla hariç herkes dışarıda toplanmıştır. Boran fabrikanın alevlerine doğru koşar... atv 20.00
 
22:00 Hatırla Sevgili
Ahmet ve Ayla'nın evleneceğini duyan Yasemin, Necdet'e bir teklifte bulunuyor.
Beren Saat, Cansel Elçin ve Okan Yalabık'ın başrollerini üstlendiği 'Hatırla Sevgili'de bu akşam: Yasemin, Ahmet'in Ayla ile evlenecek olmasına çok şaşırmıştır. Ahmet ve ailesi bu evliliğin ön şartlarını yerine getirir. Ayla ailesinden istenir.

MİTİNGE GEZMİŞ DE KATILDI
Öte yandan Çorumlu Belediye İşçileri'nin yürüyüşü sürmektedir. İstanbul'a gelen işçilerin Taksim Meydanı'ndaki mitingine, Deniz Gezmiş de katılır. Miting sonrası çıkan olaylarda gençleri kötü bir sürpriz beklemektedir. Diğer taraftan Ayla ile Ahmet bir davette Yasemin ve Necdet ile karşılaşır. Gecenin sonunda Yasemin'in Necdet'e bir teklifi vardır.
atv 22.00