kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Babayım, evliyim ben çok şanslıyım!

Yakışıklı aktör Mehmet Günsür evlilikle birlikte değişen yaşamını anlattı. Günsür: Ben çok şanslıyım. Şanslıyım çünkü baba oldum, evlendim ve yeni bir yaşama başladım..
Ferzan Özpetek'in 'Hamam' isimli filmiyle yıldızı bir anda parlayan Mehmet Günsür, geçtiğimiz ay İstanbul Film Festivali'nde jüri üyesi olmak için İstanbul'a geldi. Geçtiğimiz yaz evlenen ve Ali adında bir erkek çocuk sahibi olan Günsür; evliliğini, yeni projelerini ve 6 aylık oğlu Ali'yi Marie Claire dergisinin mayıs sayısına anlattı.

* 'Beyaz Gelincik'te oynadınız ve bir anda diziyi bırakıp evlendiniz. Nasıl oldu?
Diziyle ilgili en başından beri böyle bir karar vermiştim aslında. Çekimler başlamadan önce ben; 'Bir sezon olacağım bu dizide' demiştim. Dolayısıyla çıkınca insanlar ani bir karar verdiğimi sandı. Nitekim iyi ki öyle demişim, çünkü evlendik, çocuğumuz oldu, bir paket program halinde 2006'yı tamamladık. Bu kararımdan memnunum.

EV ÖNEMLİ DEĞİL!
* İtalya'da neler yapıyorsunuz?
Festivale gelmeden Sicilya'da bir film çektim. Adı; 'Se Chiudi Gli Occhi', yönetmeni Lisa Romano. Bittiğinin, ertesi gün uçağa binip geldim.

* Nasıl bir film?
Bir organ mafyası hikayesi; tamamen Sicilya'da geçiyor. Bir de paralel başka bir hikaye var; iki genç kız. Biri bu organ mafyası hikayesi ile bağlantılı ve onların yaptığı bir çılgınlık var. İkisi aynı anda yürüyor. Ben polisle işbirliği yapan bir oyuncuyu canlandırıyor, kılıktan kılığa giriyorum.

* Hayattan ne istiyorsunuz?
Mutlu ve sağlıklı olmayı ve tüm çevremdekilerin de öyle olmasını istiyorum.

* Baba olduktan sonra hissetmeye başladığınız bir şey mi bu?
Bir kere çok şanslıyım her türlü konuda. Şanslıyım çünkü şu ana kadar olan her şeyden memnunum; baba olmaktan tutun da evlenmeye, başka bir yere taşınma kararı almaya kadar. Güneye taşındık Roma'dan. Ama Roma'daki ev duruyor. Zaten işimiz dünyayı gezmek. Bu yüzden evin nerede olduğu o kadar önemli değil. Yeni bir başlangıç için de böyle bir yer çok daha keyifli diye düşünüyorum. O anlamda bir değişiklik var hayatımda. Oğlum Ali böyle bir yerde büyüsün istiyorum çünkü nasıl olsa gezecek.

* Eşiniz film sektöründen mi?
Caterina belgesel yönetmeni. Şu sıralarda da sinema filmlerine kamera arkasını çekiyor. En son Guiseppe Tornatore'nin filmi için çalıştı.

* Nasıl tanıştınız Caterina ile?
Ortak bir proje gibi bir şey vardı aslında ama tanışmamızın nedeni onun daha ötesindeydi. Şu anda yaşadığımız yerde, Güneyde Salento'da bir tren istasyonunun önünde tanıştık. Onun bir uzun metraj senaryosu vardı ve bir erkek başrol oyuncusu arıyordu. Ancak tanışmamızın sebebi aslında bu değildi. Biz kısa metrajlı bir film yapmıştık bir arkadaşımla ve bu filmle çeşitli festivalleri dolaştık dünyada. Valencia Kısa Metraj Uluslararası Film Festivali'nde İtalyan bir kız ile tanıştık. Onun vasıtasıyla da eşim Caterina ile tanıştım.
Haberin fotoğrafları