kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

TV yarışmaları şaha kalkıyor!

BÜLENT İPEK
Ünlülerin at üstünde hünerlerini sergileyeceği binicilik yarışmasının ilk jüri üyesi Binicilik Federasyonu Başkanı Armağan Özgörkey oldu..
Sanatçılar atçı olacaklar!
Sanat camiası yarışıyor! Ancak bu yarış ne daha iyi bir albüm yapmak ne de daha iyi bir film çekmek üzerine. Çünkü bir süredir müzisyenler müziği, oyuncular sinemayı unuttu! Önüne gelen TV'de bir yarışmada hünerlerini sergiliyor. Bugüne kadar kimi çiftlikte inek sağdı, kimi askere gitti, kimi buzda kaydı! Magazin aleminin on parmağında on marifet olan ünlüleri şimdi de ata binecekler! Ünlü yapımcı Fatih Aksoy, şu günlerde harıl harıl binicilik yarışması için jüri oluşturmaya çalışıyor.

Amaç biniciliği sevdirmek
Aksoy, jüri üyelerini sosyetik ünlülerden oluşturacak. Ünlü yapımcının ilk temasa geçtiği kişi Binicilik Federasyonu Başkanı Armağan Özgörkey oldu. 'Buzda Dans'ın buz sporuna ilgiyi artırdığından yola çıkan Aksoy, biniciliği geniş kitlelere sevdirmeye çalışan Özgörkey'i jüri üyesi olmaya ikna etti. Jüride yer alması düşünülen diğer isimler ise Sevil Sabancı, İskender Pisak, Sencer Can gibi ünlü biniciler.

Sabancı da davet edildi
Yarışmanın jürisinde olması düşünülen isimlerden biri de atlara düşkünlüğü ile tanınan Sevil Sabancı. 11 yaşında at binmeye başlayan Sabancı, 4 milyon $ yatırımla bir binicilik merkezi açtı.
Haberin fotoğrafları