kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Herkes Yanlış Biliyor
09:30 Sabahın Körü
11:00 Aliye
13:30 İtirazım Var
15:40 Çocuklar Duymasın
17:15 Avrupa Yakası (Tekrar)
18:50 atv Ana Haber Bülteni
19:50 Spor Haberleri
20:00 Yersiz Yurtsuz
22:00 Yerli Dizi Bebeğim
00:30 Sinema
01:55 Herkes Yanlış Biliyor
 
20:00 Yersiz Yurtsuz
Hüseyin, Suna'yı bulmak uğruna her şeyden vazgeçiyor. Suna ise Hüseyin'e olan sevgisine rağmen İshak'la evlilik hazırlıklarına başlıyor.
Ferdi Tayfur ve Şerif Sezer'in oynadığı Yersiz Yurtsuz'un 6. bölümünde: Emrullah omuzunda kardeş kurşunu, Suna hakkında iyi bir haber almak için yırtınırken, kız kardeşini vurmak için arayan M. Emin'le yollarını ayırır.

Suna nikah alışverişinde
Öte yandan Hüseyin hayatındaki her şeyi yitirmek pahasına da olsa Suna'yı bulmaya karar verir ve baraj idaresine istifa mektubunu yazar. Ertesi sabah Suna'yı evinde gören İshak'ın ablası bu durumdan hoşlanmaz. Suna'nın evinden çıkarken hamile olduğunu öğrenmesi ona duyduğu sempatiyi alıp götürmüştür. Ama İshak ıslarla 'Suna artık bu evin insanıdır!' diye dayatır. Hatta nikâh alışverişi için, Suna'yı ve ablasını çarşıya götürür. Nihayet, nikâh için konuklar çağırılır. atv 20.00
 
22:00 Yerli Dizi Bebeğim
Leyla için umut ışığı doğdu. Emel ve Selim'i birlikte görünce deliye dönen Ali, Emel'i cezalandırmak istiyor ve Umut'un babalığını reddediyor! .
Özgü Namal ve Dolunay Soysert'in rol aldığı 'Bebeğim' yeni bölümüyle karşınızda. Leyla yine Umut'suz, yalnız... Umut'un hayatında olmadığını kabullenmeye çalışırken, hesaba katmadığı bir şey oluyor: Leyla, Umut'la birlikte İstanbul'a dönüyor. Oğluna kavuşan Yavuz, yurtdışına kaçmak için hazırlığa başlıyor. Emel'in başından bir an bile ayrılmayan Selim'le, Ali arasında gergin anlar yaşanıyor. Hazırlıkları tamamlayan Yavuz, Leyla'nın kararını beklerken, avukatla görüşen Leyla, Umut'u almak için hâlâ şansları olduğuna inanıyor. Leyla eve tek başına döndüğünde, Yavuz'un hayalleri yıkılıyor. Umut'a tekrar kavuşan Emel, Selim'le birlikte köye dönüyor. Peşlerinden giden Ali, gördüğü manzara karşısında kararını veriyor: Babalığı reddedecek, Umut, Yavuz'un oğlu olacak! atv 22.00