kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Hüzün ve güldürü birlikte

Öner ÖNGÜN
Lösemi hastalığı hakkında halkı bilinçlendirmeyi misyon edinen 'Sözün Bittiği Yer' isimli film, yarın vizyona girecek. Yönetmen İsmail Güneş'e göre; izleyici hem çok üzülecek hem de bol bol gülecek!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Hüzün ve güldürü birlikte
Yönetmenliğini İsmail Güneş'in yaptığı; 'Sözün Bittiği Yer' filminin galası; önceki gece Cevahir Megaplex Sinemaları'nda yapıldı. Yarın izleyicisiyle buluşacak filmin oyuncuları; Mehmet Özgür, Yasemin Balık, Volkan Severcan, Elif Sümbül Sert ve küçük oyuncu Okan Tangücü galaya tam kadro katıldı.

Lösemiye dikkat çekiyorlar
Geçtiğimiz yıl çektiği 'The İmam' adlı filmi ile adından söz ettiren yönetmen İsmail Güneş, yeni filmi için şunları söyledi: "Löseminin nasıl ortaya neden geç kalındığını, eski Türk Sineması tadında anlatan bir film yaptık. İzleyiciler bu filmde hem gülecek hem de çok üzülecek." Galaya katılan Osman Sınav, Tamer Karadağlı ve Sinemis Candemir'in beğeniyle izledikleri filmde; oğlu lösemiye yakalanan bir babanın yaşadığı dram anlatılıyor.

Hayatı kararıyor

Kamuoyunu lösemi konusunda bilinçlendirmeyi amaçlayan 'Sözün Bittiği Yer'de olaylar şöyle gelişiyor: "Hayattaki tek varlığı olan oğlu Umut'u geçindirebilmek için ibişlik ve palyaçoluk yapan Turgut, aldığı haberle yıkılır. Oğlu lösemiye yakalanmıştır! Umut'un tedavisi için çırpınırken, evi terk eden eşinin geri dönmesi işleri karıştırır."
Haberin fotoğrafları