kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Helsinki’deki Kenan Doğulu hayranları, desteklerini ünlü popçudan eksik etmiyor.

Birinci ol da gel Shekerim!

Cevdet ÖZDEMİR
Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmak için Helsinki'ye giden Kenan Doğulu: Birinci maksadımız elbette kazanmak. Her halükârda kazandığımızı görüyorum, ben öyle hissediyorum. Bence ilk üçün içindeyiz! Benim favorim 'Shake It Up Shekerim'!..
Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de 10-12 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması'nda 'Shake It Up Shekerim' adlı şarkısıyla Türkiye'yi temsil edecek olan Kenan Doğulu, Helsinki'ye gitti. Ünlü popçu, yarışmada müzikseverlerin beklentilerini yerine getirmek istediklerini söyledi: "İnşallah beklentileri ödüllerle süsleyeceğiz. Yaklaşık 10 gün sonra burada kutlamalar başlayacak. Türkiye'de güzel müzik yapıldığını göstereceğiz. Maksadımız kazanmak. Her halükârda kazandığımızı görüyorum, öyle hissediyorum..." Helsinki'de dünya müzik camiasından insanlarla sıcak temasta bulunacaklarını söyleyen Doğulu, "Başarılı bir promosyon dönemi geçirdik. Provalardan da güzel neticelerle çıkıp, ödülle geleceğiz" dedi.

Ölüm kalım değil
Doğulu sözlerine şöyle devam etti: "Hedefim birinci olmak, favorim de 'Shake It Up Shekerim'. Çoğu şarkıyı dinledim. Layığı ilk 3'te olmak!" Ünlü popçu, Türk halkına şu mesajı göndermeyi de ihmal etmedi: "Cumhuriyet ilkelerine bağlı ve laik kimliğimizle Türkiye'nin aydınlık yüzünü temsil edeceğiz. Bunun bir eğlence olayı olduğunu unutmamak lazım. Bu ölüm kalım davası değil. Eğlenceli tarafımızı göstermeye çalışacağız!''
Haberin fotoğrafları