kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Geleneksel Kırklareli Karagöz ve Kakava Şenlikleri’ne her yıl yaklaşık 500 bin kişi katılıyor. Şenliklerin bu yılki yıldızları yasak aşklarıyla gündeme oturan Hüsnü Şenlendirici ile Deniz Seki olacak.

Sanat aşkı ağır bastı!

Müzik aşkı, Hüsnü Şenlendirici ile Deniz Seki'yi aynı sahnede buluşturacak. Yasak ilişkilerini kaçak yaşayan ikili, Kakava Şenlikleri'nde birlikte konser verecek..
Aşkta da işte de birlikteler
Hüsnü Şenlendirici ile Deniz Seki, iyi günde-kötü günde, aşkta ve işte birlikteliklerini devam ettiriyorlar. Seki ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra yeni doğum yapan eşi Nazire Hanım'dan boşanma kararı alan Şenlendirici, ABD'ye gitmişti. Ünlü popçu ise sevgilisini zor günlerinde yalnız bırakmamak için peşinden ABD'ye uçmuştu. Bütün güçlüklere rağmen aşklarını yaşamaya devam eden çiftin önümüzdeki günlerde 17. Kırklareli Karagöz ve Kakava Şenlikleri'nde birer konser vereceği ortaya çıktı.

Anlaşmayı bozmadılar!

13-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenliğin organizasyon komitesi yetkilileri, iki sanatçı ile aylar öncesinden anlaştıklarını belirterek şu açıklamayı yaptı: "Hüsnü Şenlendirici ve Deniz Seki, zor bir dönem geçirmelerine rağmen, profesyonellikleri sayesinde sanatın her şeyden önce geldiğini gösterdiler. Anlaşmayı bozmayarak tüm sanatçılara örnek oldular." Sunuculuğunu Selin Denizli'nin yapacağı şenliklerde MFÖ, Nil Karaibrahimgil ve Burhan Öçal da sahneye çıkacak.
Haberin fotoğrafları