kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

'Kaçırıldım' dedi sevgilisinden fidye kopardı

Enis YILDIRIM / ANKARA
'Kaçırıldım' diyerek sevgilisinden 50 bin YTL fidye sızdıran manken Ersoy Dürem sevgilisinin oğlu için aynı tuzağı kurmaya kalkışınca yakayı ele verdi..
Başbakanlık'ta çalışan O.Ü., manken sevgilisi Ersoy Dürem'in hazırladığı akıl almaz tuzağın kurbanı oldu. "Kaçırıldım" diyerek O.Ü.'den 50 bin YTL "fidye" isteyen Dürem, bir süre sonra daha da ileri gidip sevgilisine "Çocuklarını da kaçırırız" diye mail atınca yakayı ele verdi. Uğruna eşini terk ettiği manken sevgilisi Ersoy Dürem ile bir süredir aşk yaşayan Başbakanlıkta görevli O.Ü., kendisini arayan ve kaçırıldığını ileri süren sevgilisini kurtarmak için bankadan 50 bin YTL kredi çekti. Bir çocuk annesi O.Ü. parayı sevgilisi Ersoy Dürem'e teslim ederek, sözde fidyecilerden kurtulmasını sağladı. Atken ajans adlı bir mankenlik şirketine bağlı olarak çalıştığı öğrenilen Ersoy Dürem, bir süre sonra sevgilisinin msn adresine, "Sevgilini kaçırdık, onu kurtardın. 20 bin YTL vermezsen çocuğunu da kaçırırız" diye bir mail gönderdi. Mailin sevgilisinin msn adresinden geldiğini gören O.Ü., şüphelenerek polise ihbarda bulundu. Harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Ersoy Dürem'in internetteki msn adresini takibe aldı.

'BORCUM İÇİN YAPTIM'
Yapılan takip sonucunda sevgilisi O.Ü. ile pazarlık yapan Ersoy Dürem'in Bursa'da olduğu tespit edildi. Pazarlıklar sonucunda sevgilisinden para sızdırmaya çalışan Ersoy Dürem, düzenlenen operasyon ile Bursa'da gözaltına alındı. Dürem, görevli polisler tarafından Ankara'ya getirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanan ve ifadesi alınan Ersoy Dürem'in, pişman olduğunu söyleyerek, "Borçlarım olduğu için bunu yaptım. Artık sevgilimin yüzüne bakamam" dediği öğrenildi. Dürem, sevk edildiği savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Haberin fotoğrafları