kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Patatesli balık

Patatesleri yarı yarıya haşlayıp, 0.5 cm. kalınlığında halkalar şeklinde doğrayın. Yağlanmış, 25x30 cm. ebatlarında bir fırın kabına dizerek yerleştirin. Patateslerin üzerine sırasıyla ton balığı, yeşilbiber, küp doğranmış domatesi yayıp, domates suyunu gezdirin. Tuz, karabiber ve kekik serpip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Malzemeler
*
1 kg. patates
* 250 gr. ton balığı
* 2 adet yeşilbiber (iri doğranmış)
* 2 adet domates (ufak küp doğranmış)
* 1 su bardağı domates suyu
* Tuz
* Karabiber
* Kekik