kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
OKUR TEMSİLCİSİ
Okur Temsilcisi

'Sayfa içeriği karmaşık'

Biliyorsunuz, önceki yazılardan birinde Sabah'ın değişen internet içeriğiyle ilgili bilgilere yer vermiş, "Eleştirilere açığız, yazın" demiştim.
Genel olarak aldığımız tepkiler olumlu.
Ama olumsuz olanlar da var.
Alper Avcı'nın notu:
"Bilmiyorum konu sizi ilgilendiriyor mu, ancak bir süredir internetten Sabah'ı okuyamıyoruz. Sabah'ın sayfasına girdiğimizde ekranda karmakarışık bir görüntü çıkıyor. Eskiden ilk açılışta sağda güncel başlıklar, sol tarafta mönü gelirdi. Şimdi ilk girişte karmaşık bir ekran, kocaman yazılarla dolu bir karmaşa var ve ne nerede belli değil. Dolayısıyla bir süredir gazetenizi okuyamıyoruz."
Hikmet Özen de sitemkâr:
"Sitede değişiklik yapmışsınız ama eskisi daha güzeldi. Bol fotoğraf koyunca güzel olmuyor, bunu bilin. Benim sıkıntım artık yenilemiyorsunuz gazeteyi ve bilgileri. Maçlar bitiyor, 2 saat sonra bile sonuçlar yok. Bugün 23 Nisan, şu anda saat 13.40 televizyon sayfanız hâlâ pazar günkü."
Sabah Bilgi İşlem Müdürü Mahmut Kurşun :
"Okurların ortak tepkisinin ana sebebi bilgisayar ekran ayarlarının artık bir standart olan 1024x768'den küçük olması. Sabah'ın eski sitesini rahatça okumalarının sebebi eski sitenin 800x600 ekran boyutlarına göre optimize edilmiş olması. CTRL ve F5 tuşlarına beraber basılırsa sayfanın en güncel halini görebilirler."