kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

'Hayalimiz gerçek oldu'

Adem Yağızoğlu
"Motosiklete karşı aşırı bir ilgim var. Bu okula da o yüzden girdim. Tabii Harley Davidson olması çok önemli. Mezun olduktan sonra Harley ustası olmak istiyorum. Mümkün olursa liseden sonra da Harley akademisinde eğitimime devam edeceğim."

Cengiz Baçık
"Harley Davidson küçüklüğümden beri televizyonlarda gördüğüm bir marka. Tam benim tipime uygun bir motosiklet. Görüntüsü muhteşem ama asıl ünlü olan motorun sesi. Mezun olduktan sonra bir tane de ben alacağım. Harley'ci olmak istiyorum. Deri montumu giyip, aynı marka botlarımı altıma çekip, motorumla gezmek istiyorum. Ben de zincirli pantolon giyeceğim o zaman."

Cenk Gerçek
"Küçüklükten beri ilgi duyuyorum bu markaya. Ben geleceğimi kurtarmak için bu bölümü seçtim. Harley Davidson büyük bir marka. Onun sesine hayranım. Üniversiteden sonra bu işi yapmak istiyorum. Yurtdışında bir servise başvuracağım. Hayalimde İngiltere ya da Amerika var. Harley bir yaşam stili."

Abidin Yalçın
"Büyük bir marka olduğunu düşünüyorum. Bilgisayar oyunlarında ve filmlerde görüyordum. Terminatör filminde Arnold Schwarzenegger biniyordu Harley'e. Ben de kullanmak istiyorum ama çok pahalı."

İsmet Kahraman
"Motor alanında açıkları kapmak için geldim bu okula. Zaten motor kullanmayı seviyorum. Bir arkadaşımın Harley'i vardı, sürmek istedim pahalı diye vermedi bana. Ama şimdi ben o motorun teknisyeni olacağım. Bir geleceğim olsun istiyorum. Yurtdışında teknisyenlik yaparım belki."