kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Ferdi Tayfur - Şerif Sezer - Mustafa Üstündağ - Nesrin Cavadzade

Ferdi Tayfur 'rolü uçurmuş' diyorlar

* Şerif Sezer ve Ferdi Tayfur gibi iki ustayla başrol paylaşıyorsunuz. Onların sizinle ilgili yorumları oluyor mu? Şerif
Abla beni bir anne gibi kolladı burada. Bir kadın oyuncunun başka bir kadın oyuncuya kolay kolay söyleyemeyeceği inanılmaz güzel şeyler söyledi ve destekledi. Onun gibi biriyle tanışmış olmaktan, yan yana durmaktan, karşılıklı iki çift laf edebilmekten son derece mutluyum.

İNANILMAZ GERÇEKÇİ!
* Karşılıklı sahneleriniz var mı?
Senaryo gereği biz şu an ayrıyız. Biz kaçıyoruz onlar kovalıyor. Ondan dolayı çekim günlerimiz pek denk gelmiyor. Ama bazen ortak mekanlarda çalışıyoruz. O zaman birbirimize koşarak sarılıyoruz.

* Ferdi Tayfur'la çalışmak, onun kızını oynamak size neler hissettiriyor?
Çok gurur verici bir şey. Yüz yüze oynarken o kadarını tahmin etmiyordum açıkçası ama seyredince hepimiz şok olduk. Ferdi Bey hepimizi ezmiş geçmiş yani. İnanılmaz bir gerçekçilik yeteneği var. Ben oyuncu olarak çok beğeniyorum kendisini. Ferdi Tayfur insanlarla 'Ferdi Tayfur' kimliği üzerinden ilişki kuran biri değil. Çok mütevazı ve saygıdeğer bir insan

* Ferdi Tayfur'un oyunculuğuna dair köşe yazarları da çok olumlu yorumlar yaptı...
Gittiğim her yerde 'Ferdi Tayfur almış uçurmuş rolü' diyorlar. Bu çok gurur verici bir şey ve böyle olması gerekir zaten.