kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Müzelik eserler müzayedeye çıkıyor

Antik A.Ş.'nin 6 Mayıs Pazar günü Swissotel'de düzenleyeceği müzayede öncesinde yapılan kokteyle sanat tutkunları akın etti. Müzelik eserlerin satışa sunulacağı müzayedede bayraklar yine havada uçuşacak gibi gözüküyor....
Satıyorum, satıyorum, saaaattımmmm! Bu kelimenin heyecanı 6 Mayıs'ta Swissotel'de bir kez daha yaşanacak. Antik A.Ş.'nin düzenlediği müzelik tablolar, hatlar, tombaklar, sıra dışı Osmanlı antikaları, Türk ve ünlü oryantalist ressamlara ait eserlerin satışa sunulacağı müzayedede, antika piyasası yine kıyasıya bir rekabete sahne olacak gibi gözüküyor. Çünkü hafta içinde gerçekleşen tanıtım kokteyline antika tutkunları resmen akın etti!

EN PAHALISI 375 BİN YTL
Turgay Artam tarafından yönetilecek olan ve 300'e yakın eserin satışa çıkacağı açık artırmada Şeker Ahmet Paşa, Halil Paşa, İbrahim Çallı, Nazmi Ziya, Feyhaman Duran gibi birçok önemli ressama ait birbirinden değerli tablolar yer alıyor. Müzayedenin en göz kamaştıran eseri ise, 375 bin YTL'ye satışa çıkacak olan Fabius Brest'in 'Boğaziçi'nde Balıkçılar'ı... Önümüzdeki pazar yine bayraklar havada uçuşacak gibi!