kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Vitrin meleği

TÜLİN KENTMEN
Deniz mevsimi açılıyor. Mayo ve bikini alışverişine çıkmadan, işin erbabı olan 'Zeki Triko'nun tasarım ekibine mayo ve bikini seçmenin inceliklerini sordum..
Mayo ve bikini seçmenin püf noktaları
* Büyük göğüslere form vermek ve daha küçük göstermek isteyenlere telli ve alttan destekli kalıpları önerebiliriz. B.1041-07 ve B.1193-07 gibi bedenlerimiz onlar için ideal.
* Küçük göğüsleri büyük göstermek için kaplı ve içten destekli modeller tercih edilebilir. Örneğin B.1104-07, B.1160-07 ve B.1336-07.
* Karın problemi olup bikini giymek isteyenlere yüksek belli modelleri öneriyoruz. Ayrıca değişik formlardaki mayokiniler ve beli drapeli mayolar önerebiliriz. Ayrıca iki parçadan oluşan tankiniler mayo giymek istemeyip karnını saklamak isteyenlere alternatif oluyor.
* Bedenini ince göstermek isteyenler, bikinide beli yuvarlak kesimli, mayolarda ise beden kısmı koyu renk olan düz kesimli modelleri tercih etmeli... Örneğin; M.2212-07, M.2200-07 ve M.2208-07.
* Bacakları uzun göstermek için yüksek paçalı mayo ve bikiniler ideal. Örneğin; B.1057-07, B.1105-07 ve M.2815-07.
* Son 2-3 senedir mayo da bikini kadar ön plana çıktı. Bu senenin en çarpıcı renkleri; sarı, mor, nar çiçeği ve grinin her tonu... Ayrıca gümüş, altın ve bakır rengi de çok moda!
* Mayo alırken tarzınıza, fiziğinize uygun ve içinde kendinizi iyi hissedebileceğiniz kalıbı yakalayabilmek önemli.
* Ürününüzün daha uzun ömürlü olabilmesi için mayonuzu her kullanımdan sonra mutlaka ılık su ve beyaz sabunla yıkamalısınız. Mayonun güneş yağı ve benzeri kozmetiklerden arındığından da emin olmalısınız. Ayrıca sıcak su, deterjan ve çamaşır suyundan uzak tutmalısınız. Çamaşır makinesinde de asla ve asla yıkamamalısınız. Kapalı plastik torbalarda muhafaza etmemelisiniz. Havuzlarda kullanılan klor, mayo kumaşına zarar verir. Mayonuzu her kullanım sonrası mutlaka durulayınız. Çünkü yetersiz durulama sonucunda dokularda kalan klor mayoyu yıpratır.
* Ürünlerimiz Belçika, Hollanda, Fransa, Avusturya, Malta, İtalya, İsviçre, Rusya, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Suriye, Ürdün, Lübnan, Dubai, Mısır ve Suudi Arabistan'da satılıyor.