kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
İSTERSEM ATARIM, DUA ETSİN ÇÖPCÜ OLDU... Oğuzhan Şevik 3 yıldır Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın özel kalem müdürlüğünü yapıyordu. Boşanınca çöpçü oldu. Başkan, "İşe ben aldım, istersem atarım" dedi.

Başkan, kızını boşayan damadını çöpçü yaptı

Erhan ÖZTÜRK - MERKEZ
Kocaeli'nin Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde AKP'den Belediye Başkanı seçildi. Başkan Karabacak, ilk iş olarak cep telefonu alım satım işiyle uğraşan damadı Oğuzhan Şevik'i işe aldı ve özel kalem sekreteri yaptı. Kayınpederinden torpilli makam sahibi olan ve üç yıldır sürdürdüğü bu görevine hergün takım elbise giyerek giden Şevik, eşiyle boşanınca görevden alındı.

YETKİM VAR
Önce belediyenin Gelirler Müdürlüğü'ne verilen Oğuzhan Şevik, buradan da Fen İşleri'ne yollandı. Eski damadı Şevik'in, Fen İşleri'ne verilmesini 'vasıfsızdı' diye yorumlayan Başkan Karabacak şöyle konuştu: "Ben işe aldım. İşten atabilirim. Büyük bir aile dramı yaşadık. Bu meselenin basına taşınacak bir tarafı yok. Eğer haber gazetede çıkarsa kendisini işten atarım. İşten atmadığıma dua etsin. Burada yetki bende. Memnun değilse istifa edip gitsin."
Haberin fotoğrafları