kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Arzu Balkan: Mal paylaşımımız da olay oldu ama ortada büyük bir servet yoktu. Kavacık’ta bir villamız var ve onu satıp, parasını ikiye böleceğiz. Arabanın birisi de bende kaldı.

Tamer'in diğer kadınla ilişkisi yürümeyecek!

BAŞAK ÇOKAN - MAGAZİN
Tamer Karadağlı'dan dört gün önce boşanan Arzu Balkan, Deniz Uğur'a artık öfke bile duymadığını söyledi: Yuva yıkanın yuvası olmaz! Tamer'e şimdi birisi en güzel haliyle görünüyor. Cicim ayları yaşanıyor ama hayat bundan ibaret değil!..
Dört gün önce 5 yıllık kocası ve kızının babası Tamer Karadağlı'dan tek celsede boşanan Arzu Balkan, yaşadığı ihanetin ardından suskunluğunu bozdu. Balkan, Karadağlı'yla aşk yaşadığı iddia edilen Deniz Uğur'a tepkisini "Kendisi oğlunu babasız büyütüyor ama benim kızımın babasına ihtiyacı var" diye ifade etti. Arzu Balkan, "Onu çok iyi tanıyorum" dediği Tamer Karadağlı'nın bir değişim içinde olduğunu belirterek, "Tamer'in yaşadıklarının geçici olduğunu düşünüyorum ama bunu yeniden bir araya gelebiliriz anlamında söylemiyorum" dedi. Arzu Balkan, yaşadıklarını GÜNAYDIN'a anlattı.

HAYATA KARŞI SON DERECE İYİMSERİM
* Boşanmanızın üzerinden dört gün geçti. Yaşadıklarınızdan sonra kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Kendime bundan sonrası için şans diliyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum; çok mutluyum. Hayata karşı çok iyimserim.

* Tamer Karadağlı'yla aranızdaki 15 yıllık beraberliği irdelersek; ilişkinizdeki dengelerin bozulmasında 'Çocuklar Duymasın' dizisiyle gelen şöhretin etkisi oldu mu?
Şöhret ve başarı aynı anda gelirse; bu ilişkiyi de insanın kendisini de zorluyor tabii. Bizimle ilgili çok dedikodu çıktı, yıpratılmaya çalıştık.

* Düğününüzün hemen ardından Tamer Karadağlı'nın yabancı uyruklu kadınlarla yaşadığı ilişki olay olmuştu. Siz duyunca neler hissetmiştiniz?
Öncelikle çok yıprattı beni. Çünkü Tamer'den hiç beklemediğim bir şeyle karşılaşmıştım. İkincisi; şantaj yapılıyordu. Benim kandırıldığım gibi Tamer de kandırılmıştı. Ayrıca çok yaralandım çünkü beni tanıyan-tanımayan herkes konuştu. Ben içimden gelen sesi dinlemiştim ve Tamer'in yanında olmam gerektiğini hissetmiştim.

* Tamer Bey sizi aldattığını ilk kez söylediğinde nasıl tepki verdiniz?
Şok olmuştum. Biz yurtdışındaydık; orada bana alıştıra alıştıra söyledi. Ağladım ama hemen toparlandım ve çözüm bulmaya çalıştık. Öfkeli ve kırgındım ve o dönemde yapılacak en doğru şey, bir an önce evlerimizi ayırmaktı.

* Tamer Karadağlı o olaydan önce de sizi aldatmış mıydı?
Hayır, ilk defa olmuştu. Ünlü olduğu için olaylar sürekli büyütüldü. O dönemde çok yoruldum.

* Aileniz eşinizin yaşadıklarına karşı tepki göstermiş miydi?
Annemler çok üzüldü ama kararı bana bıraktılar. Bana hep güvenirler.

* Daha sonra aranızı nasıl düzeltebildiniz?
Bu çok zor oldu! Geceler günler boyunca konuştuk. Ondan sonra da bir daha konuşmadık. Önemli olan yaşadıklarımızdan ders alıp, bir daha aynı hatayı yapmamaktı.

* Geçmişte yaşadığınız ihaneti unuttunuz mu peki?
Asla unutulmuyor ki. Ben bunları Tamer'e hiç söylemedim ama kırılan bir kadın olarak hep içimde hissettim.

KENDİMİ ÇİRKİN HİSSEDİYORDUM
* Tamer Karadağlı sizi aldattıktan sonra bir çocuk dünyaya getirmeniz, dedikoduları da beraberinde getirdi. Eşinizi eve bağlamak için hamile kaldığınız söylendi!
Evet, ne kadar saçma bir şey! Ben hep Tamer'den bir çocuk sahibi olmak istedim. Çünkü Tamer hep çok sevdiğim, temiz kalpli, çok merhametli ve sevecen bir insandı. Eğer 'Eyvah Tamer'i kaybediyorum' diye düşünseydim bugün boşanma kararı almazdım.

* Evliliğinizi bitiren süreç nasıl başladı? Her şey yolunda giderken ne oldu da bu olaylar yaşandı?
Hamilelik döneminde her şey gayet güzel gidiyordu. Çocuk doğduktan sonra ben sürekli Zeyno'yla ilgilendiğim için mecburen iletişim bozukluğu yaşandı. Tamer sanırım evdeki değişen düzeni ve baskıyı çok fazla hissetmeye başladı. Ben Tamer'i boşladığımı düşünüyorum. Onun yanında olmak istedim ama fiziksel olarak bu mümkün değildi. Saatte bir emzirmek zorunda olduğum bir çocuk vardı.

* Psikolojik olarak kötü müydünüz o dönemde?
Gayet sağlıklıydım ama hamilelikte aldığım kiloları bir daha veremeyeceğimi düşündüm. Kendimi şişman ve çirkin hissediyordum. Cildimin bozulduğunu, saçlarımın döküldüğünü görüyordum. Tamer zaten o dönemde uzaklaştı...

* Sizden uzaklaştığını nasıl anladınız?
Eve geç gelmeye başladı. Sürekli dışarıda vakit geçiriyordu, eve gelince sıkılıyordu. Dışarı çıkmak istiyordu.

* Hayatında birisi olduğundan şüphelendiniz mi?
Önceleri şüphelenmedim, sıkılıyor diye düşünüyordum. Fakat zaman içinde aramızdaki uzaklık artmaya başları. Artık konuşmuyorduk bile! Birbirimizi zor görüyorduk. O geç geliyor, ben erken kalkıyordum.

'NE OLUR AÇIK AÇIK SÖYLE' DEDİM
* Tamer Karadağlı'nın Deniz Uğur ile ihanet fotoğrafı çıktığı zaman neler hissettiniz?
Ben bu durumun ortaya çıkacağını biliyordum! Tamer benden uzaklaşmaya başladığında bir ilişkisi olduğunu düşünmeye başlamıştım.

* Peki Tamer Bey bu konuda size ne yorum yaptı?
Ben Tamer'le 'Böyle bir ilişkin varsa bana söyle' diye üç kere konuştum. 'Arkanda duramam, ilişkimiz çıkmaza girer' dedim ama o çok fazla dikkate almadı. Sürekli 'Ben çok sıkıldım. Biraz ayrı kalıp kafalarımızı dinleyelim' dedi. Daha sonra diğer taraftaki insanın beyanatları yayınlanmaya başlayınca benim için büyük kapı aralandı. Tamer'e 'Soru işaretleri ile yaşayamam. Beni aptal yerine koymayın, ne olur açık açık söyle' dedim ama asla söylemedi. Birbirimize tahammülümüz kalmamıştı, sürekli kavga ediyorduk. Sonunda evden ayrıldı.

* Çok iyi tanıdığınızı söylediğiniz Tamer Karadağlı'daki bu değişimi neye bağlıyorsunuz?
Tamer ile biz her şeyi konuşurduk. İlk defa bu ilişki ile ilgili konuşmaktan çekindi. Ama ben Tamer'in hayatındaki bu kararsızlığın geçici olduğunu düşünüyorum. Ama bu düşüncem onunla yeniden biraraya geleceğiz anlamında değil.

* 15 yıldır birlikte olduğunuz erkek evden ayrılırken neler hissettiniz? Ardından ağladınız mı?
O kadar çok ağladım ki! Yorganı başıma geçirip ağladım. İyi ya da kötü çok şey paylaştık biz. Bunların teker teker yıkıldığını görmeyi sindiremiyordum. Tamer 'Boşanmaktan vazgeçip, bir daha düşünelim' demişti ama ben artık çok yoruldum!

* Gururunuz mu kırıldı?
Elbetteki çok kırıldı. Beni en çok üzen şey ise; insanların benim için 'Kocasının yakasına yapışan ezik kadın' demeleriydi. Ben sustukça insanlar her şeyi kabullendiğimi sandı ama susmak beni daha güçlü kıldı.

NASIL ORTALIKTA DOLAŞACAKLAR?
* Dedikodular ayyuka çıktığı zaman Deniz Uğur'u telefonla arayıp, konuşmayı düşündünüz mü?
Çok zor sorular soruyorsun! Evet içimden aramak geçti ama ne söyleyecektim? Bir kadının, bir kadına yapabileceği en büyük düşmanlık budur! Üstelik de çocuğu olan bir kadının...

* Peki siz Deniz Uğur'dan telefon beklediniz mi?
Konuşması ve hesap vermesi gereken ben değilim ki! Ben geceleri rahat uyuyorum, vicdanım rahat. Evli bir erkekle hakkımda bir dedikodu çıksaydı, o erkeğin eşini arayıp "İnanın böyle şeylerin çıkmasına çok üzülüyorum. Böyle bir ilişki yok" derdim. Ama atalarımızın söylediği çok önemli bir söz var, yuva yıkanın yuvası olmaz! Çok doğru bir kelime. Bakalım inkar edilen ya da anlatılmayan bu ilişkinin kahramanları, bu ayrılığın ardından nasıl olacak da ortalıkta dolaşacak merak ediyorum. Hep birlikte göreceğiz.

* Peki karşı taraf ne yaptı?
Bırakın bana telefon açmayı, üstüne üstlük 'Var da diyemem, yok da diyemem' gibi açıklamalar yaptı.

* Tamer Karadağlı neden bu ilişkiyi size itiraf edemedi?
Bilmiyorum ama bunu çözmeye çalıştım. Ya beni kırmak istemedi ya da iki tarafı da kaybetmek istemedi.

AŞIKSAN BİLE AKLINI KULLANACAKSIN!
* Tamer Bey'i hala seviyor musunuz?
Aşık değilim ama insan olarak çok seviyorum. Kocam olarak ona sevgim kalmadı artık.

* Tamer Karadağlı birkaç gün sonra Deniz Uğur'la ortalıkta görünmeye başlarsa ne hissedersiniz?
Herhalde biraz içim burkulur ama bundan sonra önemli olan Tamer'in mutlu olması! O bir karar verdi...

* Sizce Tamer Bey neden başka bir kadına ihtiyaç duydu?
Tamer, pof poflanmak ve hoşca vakit geçirmek istedi. Biliyorsunuz, uzun süreli ilişkilerde heyecan kayboluyor. Tamer'e şimdi birisi en güzel haliyle görünüyor, sürekli cicim ayları ama hayat bundan ibaret değil... Bence Tamer'in diğer kadınla ilişkisi yürümeyecek!

* Sizin tekrar bir araya gelme durumunuz olabilir mi?
Şu anda sağlıklı bir cevap veremiyorum. Çünkü, kırgınlıklarım çok taze; gururum kırıldı. Bu yüzden bana çok ama çok uzak bir durum bu!

* Deniz Uğur'a karşı bir öfkeniz var mı?
Benim ona söyleyecek sözüm yok. Öfkem vardı ama artık öfkem de yok. Benim için kişiler önemli değil, eylemlere bakıyorum. Bugün o insan olmasaydı başka birisi mutlaka olacaktı. Ama evli bir adamla ilişkiye girmek için birkaç kez düşünmesi gerekirdi. Hele o adamın yeni doğmuş bir çocuğu varsa daha da fazla düşünmek gerekirdi. Çünkü o çocuğun babasına ihtiyacı olacak. Üstelik onun da bir çocuğu var... Allah bize hayvanlardan farklı olarak akıl vermiş ve bu yüzden her hareketimizden biz sorumluyuz. 'Ben aşık oldum, aşkımın peşinden koşarım' mantığını kabul etmiyorum. Çok aşıksan bile, aklını kullanmak zorundasın!
Haberin fotoğrafları