kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

"SAP Forum" başlıyor

Yeni Haber
Bu yıl 12'ncisi gerçekleşecek SAP Forum, 27 Nisan 2007, Cuma günü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.SAP Forum'a katılacak olan BİMSA, etkinlik çerçevesinde, "ERP'nin Sınırlarını Aşmak" konulu bir açıkoturum ve örnek uygulama gösterimleri düzenleyecek.

İstanbul SAP tarafından, Türkiye'de her yıl düzenlenen ve 12'incisi 27 Nisan 2007'de Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek SAP Forum 2007 etkinliğinde, Sabancı Holding'in öncü kuruluşlarından BİMSA da farklı aktivilerle yer alacak.

SAP Forum'a katılacak olan BİMSA, ayrıca, etkinlik çerçevesinde "ERP'nin Sınırlarını Aşmak" konulu bir açıkoturum ve örnek uygulama gösterimleri de düzenleyecek.

GÜNGÖR KAYMAK OTURUMU YÖNETİYOR

27 Nisan 2007, Cuma günü saat 12:00'de Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Haliç Salonu'nda gerçekleşecek "ERP'nin Sınırlarını Aşmak" konulu açıkoturumun moderatörlüğünü, BİMSA Genel Müdürü Güngör Kaymak üstlenecek.

Açıkoturumda, Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Kimyasallar Grubu Bilgi Teknolojileri Müdürü Salih Aydın, Betek Boya ve Kimya Sanayi A.Ş. Bilgi Teknolojileri Müdürü Feza Avcı, Kordsa Global A.Ş. Bilgi Teknolojileri Müdürü Mustafa Atakay deneyim ve görüşlerini katılımcılarla paylaşacak.

BİMSA UZMANINDAN ÖRNEK UYGULAMA GÖSTERİMLERİ

Aynı gün; Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nın -1. katında yer alan BİMSA salonunda düzenlenecek "Uzmanından Örnek Uygulamalar Gösterimleri" ise, şu konulara odaklanacak:

"Kurumsal Portal ve Netweaver XI ile örnek uygulamalar, Veri Ambarında yeni fonksiyonalite: BI Integrated Planning, Kurumsal Performans Yönetimini nasıl uygulamalıyız? Bir Mali Konsolidasyon (SEM-BCS) uygulaması, Doküman Yönetiminde yeni bir ürün: Easy DMS."

BİMSA'DAN SÜRPRİZ HEDİYELER

Bimsa'nın SAP Forum 2007 etkinlikleri çerçevesinde katılımcılara sürprizleri de olacak. Bimsa gösterimlerine katılan ve çekiliş formlarını eksiksiz dolduranlar arasında, her gösterim sonrasında yapılacak çekilişte bir kişi sürpriz hediye kazanacak.

Ayrıca "ERP'nin Sınırlarını Aşmak" oturumuna katılan ve formlarını dolduranlar arasındaki çekilişte kazanan 1 kişi, 30 Nisan'da Intercontinental'de Türk iş dünyasıyla Bimsa sponsorluğunda buluşacak olan David Norton'un konferansına ücretsiz katılma hakkı kazanacak.

(AA)