kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Şirketlerden

Türk Hava Yolları rekora koşuyor
Almanya'nın önde gelen ekonomi gazetelerinden Handelsblatt, Türk Hava Yolları'nın (THY) başarısını haber yaptı. THY'nin geçen yıl yolcu sayısını yüzde 25 artırdığını ve 100 milyon Euro net kâr elde ettiğini bildiren gazete, Genel Müdür Temel Kotil'in, "Son üç yılda yolcu sayısını yüzde 60 yükseltmeyi başardık" dediğine dikkat çekti. Gazete, Lufthansa ile Star Alliance çerçevesinde başlayan ortaklığın bu büyümeye önemli katkı sağlayacağını bildirdi.

Detay bilgi hizmetinden alınan ücret yasal
Türk Telekom, görüşme detay bildirim hizmetinden ücret alınmasının yürürlükteki mevzuat ve düzenlemeler çerçevesinde onaylanarak yürürlüğe girdiğini bildirdi. Telekom'dan yapılan açıklamada, Tüketiciler Birliği'nin ayrıntılı faturalardan ücret talebinin Vergi Usul Kanunu'na aykırı olduğu görüşünün gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Telsim: Borcu olanlar başka ödeme yapmayacak
Telsim'e borcu bulunan abonelerin, "Telsim'e Borcu Olan Kalmasın" kampanyası süresince sistemde gördükleri borçlarının dışında avukatlık ücreti, banka havale ücreti gibi herhangi bir ödeme yapmayacakları bildirildi. TMSF'den yapılan açıklamada, abonelerin daha çok avukatlık ücretlerini sorduğu belirtildi.
Haberin fotoğrafları