kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Yersiz Yurtsuz'da hasret sona erecek mi?

Suna'nın annesi Meryem ve Hüseyin bir hastane koridorunda karşılaşır. İkisini aynı yerde biraraya getiren kader, Suna'yı karşılarına çıkaracak mı?..
Ferdi Tayfur ile Şerif Sezer'in başrollerini paylaştığı 'Yersiz Yurtsuz' adlı dizi şok gelişmelerle dolu yeni bölümüyle karşınıza geliyor. Dizide bu akşam, sokaklarda tek başına, nereye gideceğini bilmeden dolaşan Suna, sabaha karşı bu kasabada bildiği tek yere; Mülteci Misafirhanesi'nin bulunduğu bölgeye geri döner.

Umutlar boşa çıkıyor
Emrullah ve ailesi de misafirhaneden kaçan kızlarının çok da uzaklaşmış olamayacağı düşüncesiyle aynı kasabaya gelirler. Doktordan aldığı bilgilerle yola çıkan Hüseyin de çevredeki hastaneleri dolaşmaya başlar. Bir hastane koridorunda birden Suna'nın annesi Meryem'i karşısında buluverir. İkisi de birbirlerini görünce, Suna'nın da orada olabileceği düşüncesiyle umutlanırlar. Öte yandan kızlarının, ailesinin düştüğü durumu bir an önce temizlemek isteyen Şentürk de evdeki bütün erkekleri toplayıp Emrullah'ın peşine düşer. atv 20.00