kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Üç koya hakim manzaralı Maestro

Bodrum Yalıkavak'ta estetik mimarisi ile ön plana çıkan Maestro Evleri, mayıs ayının sonunda teslim edilecek. Proje TC İnşaat tarafından yapılıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Üç koya hakim manzaralı Maestro
İnşaat şirketlerinin yazlık konutlar için en çok tercih ettiği belde Bodrum. Bunun altında hiç şüphesiz, insanların yaz ayları için Bodrum'u talep etmesi yatıyor. Bodrum'da konut talebini karşılamak üzere proje geliştiren bir şirket de TC İnşaat. Bodrum Yalıkavak'ta üç koya hakim manzarası ve estetik mimarisi ile Maestro Evleri, mayıs ayı sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

Cam ağırlıklı proje
Türk turizminin gözde beldesi Bodrum Yalıkavak'ta inşaatı süren Maestro Evleri Araptepe mevkiinde, Yalıkavak merkeze 750 metre, Bodrum'a 8 kilometre ve havaalanına 36 kilometre mesafede bulunuyor. Butik tarzında ve cam ağırlıklı tasarlanan proje, rezidans ve villa anlayışını tek katta toplamayı amaçlıyor. 2050 metrekarelik alanda dört bloktan oluşan Maestro Evleri, 3+1'den oluşan 145 metrekarelik 12 daireye sahip. Her daire sahibinin bir otomobilini park edebileceği 12 araçlık kapalı otoparkı bulunan Maestro Evleri'nde, havuz, güneşlenme alanları ile yeşil alanlar da bulunuyor. 36 metrekarelik geniş balkonları bulunan Maestro Evleri, 24 saat güvenlik hizmetleriyle daha güvenli bir yaşam sağlıyor. Önümüzdeki ayın sonunda teslim edilecek Maestro Evleri'nin fiyatları, 160 bin Euro ile 220 bin Euro arasında değişiyor.
Haberin fotoğrafları