kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
SABAH
  |  Benim şehrim | 23 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Kale Center’ın açılışında, alışveriş merkezinin arkasında kendisini bekleyen vatandaşlara kısa bir süre hitap eden Başbakan Erdoğan, sesini duyuramayınca, "Bizim gönüllerimiz birlikte konuşuyor" dedi.

Erdoğan: Mücadeleyi minder dışına taşıyorlar

Umut TÜTÜNCÜ / MERKEZ
İLİŞKİLİ HABERLER
h
Erdoğan: Mücadeleyi minder dışına taşıyorlar
Başbakan Erdoğan, dün AK Parti İstanbul Gençlik Kolları'nın düzenlediği toplantıya katıldı. Erdoğan toplantıdaki konuşmasında, partisinin iktidar sorumluluğu taşıdığı son 4.5 yılda çok önemli mesafeler aldığını, 'haklarını teslim etmek istemeyenlerin ve hakikatlere sırtını dönmeyi tercih edenlerin' bile gelişmenin farkında olduğunu söyledi. Erdoğan şöyle konuştu: "O kadar farkındadırlar ki, bizi yıpratmak için sözü icraatın dışına, mücadeleyi minderin dışına, hatta maalesef zaman zaman söylemlerini de demokratik sınırların dışına taşımaktadırlar." Erdoğan, "Bu ülkenin insanlarından bir kısmının üstünü çizmeye cüret ederek, bu milletin önüne çıkılmaz" ifadelerine yer verdiği konuşmasında, "Çıkılırsa, bu millet hesabını sandıkta sorar" dedi.

KALE CENTER'I AÇTI

Başbakan Erdoğan dün, Kale Endüstri Holding tarafından İstanbul Güngören'de yaptırılan "Kale Center Alışveriş Merkezi'nin açılışını yaptı. Alışveriş merkezinin arka kapısında toplanan vatandaşlara da hitap eden Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri anımsatarak "İnşallah biz milletimizden kopmadık, kopmayacağız'' diye konuştu.
Haberin fotoğrafları