kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 23 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Caner Kurtaran Deniz Çakır

Sıkılan erkeğin kaçması doğal!

İLİŞKİLİ HABERLER
h
Sıkılan erkeğin kaçması doğal!
* Eşiniz 'Şevket'i canlandıran Caner Kurtaran'la ekrana çok iyi yansıyan bir elektriğiniz var... Ben Caner'i hiç tanımıyordum; burada tanıştık ve karı-kocayı oynuyoruz. Çok iyi anlaştık ve çok keyifli vakit geçiriyoruz. Ben bu diziden oyunculuk adına hocalarımdan çok şey öğrendiğim gibi; dostluk anlamında da çok karlı çıktım. İyi ki partnerim Caner; iyi ki bir başkası değil.

NE OLACAK BİLMEM
* Dizide Ferhunde'nin yaptıkları ve kıskançlıkları kocası Şevket'i Sedef'e daha çok itiyor. İlerleyen bölümlerde Şevket'le Sedef'in arasında sürpriz birşeyler olabilir mi? Bir erkeği ne kadar sıkarsan; o kadar kaçar. Bu matematiksel bir gerçek! Ferhunde de zeki davranır ve biraz stratejik davranıp kıskançlığı belli etmezse; onu yanında tutar. Ama aksini yaparsa Şevket kaçabilir. Senaryoyu bilmiyorum ama Ferhunde Şevket'i hiç aldatmaz gibi geliyor bana. Çünkü ona tutkuyla bağlı! Şevket için de Ferhunde çok önemli; gördüğü en görkemli kadın o...
* Dizide Fikret ve Ferhunde'nin bitmeyen bir çekişmesi var. Bu durumla ilgili izleyiciyi bekleyen sürprizler olacak mı? Ferhunde'nin aslında Fikret'le kişisel bir problemi yok ama Fikret'i sinirlendirmek hoşuna gidiyor. Çünkü onun zaaflarını ve ince noktalarını keşfetti!