kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 23 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Sertab Erener

TEYEV'e yüzüklü peruklu kutlama

ÖNER ÖNGÜN MAGAZİN
TEYEV'in 25. kuruluş yıldönümü Conrad Otel'de düzenlenen bir baloyla kutlandı. Gecede sahne alan sanatçılardan Sertab Erener'in kafasındaki siyah peruk ile Sezen Aksu'nun parmağındaki dev yüzük, balo boyunca en çok konuşulan konular arasındaydı..
TEYEV'in (Türk Emniyet Teşkilatı Şehitleri, Malulleri, Dul ve Yetimleri Eğitim Yardım Vakfı) 25. kuruluş yılı önceki akşam Conrad Otel'de düzenlenen bir baloyla kutlandı.

Ünlü simalar katıldı
Ev sahipliğini TEYEV Başkanı Meral Öztekin ile İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın üstlendiği geceye katılanlar arasında; İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve İstanbul Valisi Muammer Güler'in yanı sıra Semra Özal, Hasan Özdemir, Necdet Menzir, Halis Toprak, Orhan Gencebay, Türkan Sabancı, Dilek Sabancı, Mehmet Cansun ve Ender Mermerci gibi isimler vardı.

Sertab Erener imajını yeniledi
Gecede Türk Pop Müziği'nin güçlü sesleri Sertab Erener ve Sezen Aksu sahne aldı. Erener, söylediği şarkılarla konukları coşturdu. Gece boyunca en çok konuşulan konu ise Erener'in kafasındaki peruk oldu. Konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan sanatçı şöyle konuştu: "Bu gece sahneye perukla çıkmak istedim. Yeni albümüm için kendimi baştan sona yeniledim. Albümü dinleyenler bol bol dans edip, tepinecek."
Haberin fotoğrafları