kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 23 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Levent Kırca

'Ünlüler Sirki'nde Kırca şov yaşandı

Öner ÖNGÜN/MAGAZİN
İLİŞKİLİ HABERLER
h
'Ünlüler Sirki'nde Kırca şov yaşandı
Ünlüler Sirki' adlı yarışma programının önceki günkü bölümüne jüri üyesi Levent Kırca'nın yaptığı şovlar damgasını vurdu. İlk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan yarışmanın bu haftaki bölümünde jüri oyları ve halk SMS'leri sonucunda en genç yarışmacı Furkan Kızılay birinci oldu.

Yanardağ kedi hediye etti
Sunuculuğunu Süheyl Uygur'un yaptığı Ünlüler Sirki'nin yarışmacılarından Arzu Yanardağ gösterisini kedi kız kostümüne bürünerek sundu. Performansının ardından bu kez kucağında yavru bir kediyle sahneye çıkan Yanardağ şöyle konuştu: "Geçtiğimiz hafta ben leopar kılığına girince Levent Kırca 'Biz bu kediyi çok sevdik. Yavrularını da görmek istiyoruz' demişti. Ben de kendisine bir yavru kedi hediye etmeye karar verdim."

Çok zorlandı
Gecenin en çok beğenilen şovlarından biri de Tarık Mengüç ve partneri Victoria'nınki oldu. Bir silindir üzerinde dengede durmaya çalışan Mengüç, bir ara yere düştü. Ünlü şarkıcının, "Yaptığımız çok zor bir iş. Jüri koltuğundaki ağabeylerimiz deneyerek bunu anlayabilirler" demesi üzerine Levent Kırca soluğu sahnede aldı. Usta tiyatrocu silindirin üzerindeki tahtaya çıkıp dengede durmaya çalışırken bir hayli zorlandı.
Haberin fotoğrafları