kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren Karaca, geceye boyunluğunu çıkararak katıldı. Karaca, her şeye rağmen yaşananlara üzüldüğünü söyledi: "Bence ne Deniz kazandı, ne Hüsnü, ne de Hüsnü'nün eşi. Galiba bugün ayrılmışlar, üzüldüm ama yapacak bir şey yok!"

Ben evli erkekle ilişki yaşamam!

Işın Karaca, Deniz Seki'yi çok kızdıracak! Karaca, Hüsnü Şenlendirici ile ilişkisi açığa çıkan Seki gibi, evli bir erkekle asla bir ilişki yaşamayacağını söyledi..
Dünyanın en çok bilinen ve tüketilen konyak markalarından birisi olan Hennessy'nin yeni ürünü olan Hennessy X.O'nun tanıtımı; geçtiğimiz perşembe Nişantaşı'ndaki Tuus Restoran'da yapıldı. Sosyetenin tanınmış simalarının katıldığı gecede Işın Karaca sahne alırken, konuklar ünlü popçunun seslendirdiği yerli ve yabancı şarkılarla dans etti.

BANA GÖRE DEĞİL
Basın mensuplarının Hüsnü Şenlendirici ve Deniz Seki aşkıyla ilgili sorduğu "Siz Deniz Seki'nin yerinde olsaydınız ne yapardınız?" sorusuna da kendince bir yorum getiren Işın Karaca, şunları söyledi: "Ben böyle bir durumda olmazdım. Büyük konuşmayayım ama kesinlikle evli bir erkekle ilişki yaşamazdım!"
Haberin fotoğrafları