kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
"BİZ MESAJI VERDİK" AKP anketinde adı Cumhurbaşkanlığı adayları arasında geçen Devlet Bakanı Beşir Atalay, Pursaklar Camisi’nde birlikte namaz kıldığı Erdoğan’ın "Kararımız herkesi şaşırtacak" demekle kimi kast ettiğine ilişkin "Konuşamam. Kendisi açıklayacaktır. Biz mesajlarımızı verdik" dedi.

Erdoğan ile Baykal bir araya gelebilir

Ergun AKSOY / ANKARA
Erdoğan'ın, "Hakaret etti, mahremimize girdi kendisiyle görüşmem" dediği CHP lideri Baykal'la, önümüzdeki hafta bir araya gelebileceği belirtiliyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
h
Erdoğan ile Baykal bir araya gelebilir
AK Parti kulislerinde, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı da ziyarete edebileceği konuşuluyor. Üst düzey bir AKP'li yönetici SABAH'a, "Böyle bir olasılık var. Ancak bunu henüz Sayın Başbakan'la konuşmadık" dedi. Erdoğan, nabız turlarını TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Abdullah Gül'le bir araya gelerek sürdürecek. Erdoğan, "Hakaret etti, mahremimize kadar girdi. Kendisiyle görüşmem" diyerek Baykal'la görüşmeyeceğini açıklamıştı. Ancak CHP'li Ali Dinçer'in yaşamını yitirmesinin ardından Baykal'ı arayıp başsağlığı dilemesi, cenaze töreninde de el sıkışması aradaki buzları eritmişti. Üst düzey bir AKP'li yönetici, şunları söyledi: "Görüşme olasılığı var. Ali Dinçer'in vefatından sonra CHP ili bir yakınlaşma oldu. En azından taziye ziyareti altında bu görüşme yapılabilir."

GRUP ÇARŞAMBAYA
AK Parti grup yönetimi, önceki gün vekillere, 24 Nisan Salı günü grup toplantısı yapılacağını duyurdu. Ancak daha sonra bunun henüz kesinleşmediği açıklandı. Erdoğan'ın, adaylık başvurusunun son günü olan 25 Nisan Çarşamba günü grubunu akşam saatlerinde toplayabileceği, saat 24.00'e doğru da adayı açıklayacağı belirtiliyor.