kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Hoş bir kokunun peşinden gitmek!

TÜLİN KERMEN
'Jo Malone' markasının parfümlerini istediğiniz gibi karıştırmakta özgürsünüz. Tek yapmanız gereken; kadınsı mı, çarpıcı mı yoksa genç mi kokmak istediğinize karar vermek! Seçiminizi yaptıysanız, kokuları karıştırmaya başlayabilirsiniz..
Bir gece arkadaşlarla eğlenirken bir koku çalındı burnuma! Ardından koku almış tazı edasıyla kokunun sahibini izlemeye başladım. Neyse ki çocuk arkadaşlardan birinin tanıdığı çıktı da rezil olmaktan kurtuldum! Çocuk neredeyse benden 10 yaş küçüktü! Yakışıklılığı da umurumda değildi! Tek derdim onun parfümünün adını almaktı ve sordum! Boşa panik yapmışım! Herkes soruyormuş parfümünün markasını! İşte bu hikaye meşhur parfüm markası 'Jo Malone' ait! Bu parfümlerin en büyük özelliği üst üste sıkılabilmeleri! Herkes, tenine uygun parfüm reçetelerini markanın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasında hazırlayabilir. Hem bu parfümleri Naomi Campbell, Paris Hilton, Elton John ve Jennifer Lopez de kullanıyormuş!

YOĞUN ETKİ
Bu arada tabii ki çocuğun 'Jo Malone' reçetesini aldım. Cuma geceleri 'Orange Blossom' ve '154' kokularını kullanıyormuş! Çünkü yoğun ve maskülen bu iki kokuyu karıştırdığında gittiği yerlerde daha kolay fark ediliyormuş. Hafta sonları ise 'Grapefruit' banyo yağının üzerine 'Vetyver' sıkıyormuş! Böylece kendini dinlenmiş hissediyormuş!
Haberin fotoğrafları