kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Kate Middleton

Kate ile Prens William'ın aşkı İngiliz sınıf sistemine takıldı

İngiliz Kraliyet ailesi Buckingham Sarayı'na Prenses Diana'dan sonra ikinci kez bir burjuva kızının girmesine izin vermedi. Prens William ile Kate Middleton'ın tam 4 yıldır süren büyük aşkı İngiliz sınıf sistemine takılarak sona erdi..
İngiltere'de hüküm süren sınıf sistemi, Prens William ile Kate Middleton'ın 4 yıllık ilişkisinin noktalanmasına yol açtı. İkilinin ayrıldığı, geçtiğimiz cumartesi günü medya kanalıyla tüm dünyaya bildirildi. Şok etkisi yaratan bu açıklama, kraliyet ailesinin resmi konutu Clarence House tarafından da doğrulandı. İngiliz basını ayrılığa neden olarak; oğlunun halktan bir kızla evlenmesini istemeyen Prens Charles'ın yaptığı baskıları gösteriyor. Medya ve halk, İngiliz aristokrasisinin sarayda burjuvazi istemediği görüşünde birleşiyor.

KRALİÇE VETO ETTİ

İngiliz basınına göre sarayda yeni bir Diana görmek istemeyen Prens William'ın büyükannesi Kraliçe Elizabeth, bu ilişkiye onay vermiyor, orta tabaka Middleton Ailesi'ni Windsor Ailesi'ne layık görmüyordu. Özellikle de Kate'in burjuvaziye katılmadan önce hava hostesliği yapan annesi Carole Middleton'ı, geleceğin kraliçe adayının anneliğine uygun bulmuyordu. Tüm bu nedenlerden dolayı Middleton halkın prensesi olarak kaldı ve Buckingham Sarayı'nda ikinci Diana dönemi başlamadan kapandı.
Haberin fotoğrafları