kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Birinci Ulusal Kariyer Panayırı'nda hem şirketlerin, iş başvurusu yapılabilecek standları olacak hem de konusunda uzman kişiler çeşitli konularda sunumlar gerçekleştirecek.

İş bulma panayırı

SABAH'ın İşte İnsan eki ve Türkiye Personel Yönetimi Derneği ortaklığıyla 24-25 Nisan'da yapılacak 'Birinci Ulusal Kariyer Panayırı' iş arayanları, işverenle buluşturuyor..
İşsizseniz, işinizi değiştirmek istiyorsanız, kariyerinizde yeni bir soluk peşindeyseniz, iş ve kariyer alanındaki son gelişmelerden haberdar olmak sizin için önemliyse veya staj yapmanız gerekiyorsa, size iyi bir haberimiz var! 24-25 Nisan tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde düzenlenecek 'Birinci Ulusal Kariyer Panayırı', bu konudaki tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlandı. Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) ve İşte İnsan ortaklığında gerçekleştirilecek bu etkinlikte, iş dünyası ve iş arayanlar bir araya gelecek. Yalnızca yeni mezunları veya öğrencileri değil, kariyerinde yeni bir hamle yapmak isteyen profesyonellerle üniversite öğrencilerini de hedefleyen bu etkinlik, iki ana kısımdan oluşuyor. Panayırın birinci kısmında Türkiye'nin önde gelen ve eleman alımına devam eden şirketlerinin oluşturduğu fuar alanı var. Bu alanda yaklaşık 100 şirket, kuracakları standlarda hem kendi tanıtımlarını yapacak hem de iş arayanların başvurularını kabul edecek. Panayırın ikinci kısmı olan seminer takvimi ise oldukça yoğun. İş ve kariyer konusunda alanının önde gelen isimlerinin yapacağı sunumlar iki güne yayılıyor. Sunum yapacak isimler arasında Toplum Gönüllüleri Vakfı Başkanı İbrahim Betil, Turkcell Danışmanı Mustafa Aykut, Ayaroğlu Hayat Atölyesi'nden Nuray Ayaroğlu, TMSF Personel Uzmanı Erdal Aydın, Baltaş&Baltaş Danışmanlık'tan Acar Baltaş, DHL İnsan Kaynakları Direktörü Belgin Ertam, tiyatro sanatçısı Ayla Algan var.
Haberin fotoğrafları