kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Ekmek arası

Isıtılmış yağda soğanları yumuşayıncaya kadar soteleyin, kıymayı ilave edip, karıştırarak 5 dakika daha soteleyin. Biberleri, tuz ve karabiberi katıp, harmanlayın. Hazırladığınız harcı ekmek dilimleri veya sandviç arasına koyup servis yapın.

MALZEMELER 2 kişilik
* 1 paket piliç kıyma
* 2 çorba kaşığı zeytinyağı
* 2 adet soğan (ince doğranmış)
* 4 adet yeşil biber (ince kıyılmış)
* Tuz
* karabiber (arzu edilen miktarda)