kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Tuğba Ekinci'ye polis zoru

Yeni Haber
Model Zeynep Yılmaz'ın, otomobiline hasar verdiği iddiasıyla hakkında "mala zarar vermek" suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Tuğba Ekinci'nin duruşmaya polis zoru ile getirilmesine karar verildi.

Ümraniye 1. Asliye Ceza Mahkemes'inde görülen davaya, Zeynep Yılmaz ve avukatı Cesim Parlak katılırken, Tuğba Ekinci ve Avukatı katılmadı. Ekinci'nin avukatı mahkemeye mazeret dilekçesi gönderdi. Zeynep Yılmaz savcılığa verdiği ifadesini tekrar etti.

Yılmaz ifadesinde, 26 Ocak 2007 tarihinde saat 03.00 sıralarında evinin önündeki Volkswagen Polo marka otomobilinin tahrip edildiğini belirterek komşulardan Cennet Karataş'ın da TV'den tanıdığı Tuğba Ekinci'yi, beyzbol sopası ile araca zarar verdikten sonra otomobiline binerek kaçarken gördüğünü ifade etmişti.

Duruşmada Zeynep Yılmaz'ın gösterdiği dört kişi tanık olarak dinlendi. Yılmaz'ın avukatı Cesim Parlak, Tuğba Ekinci'nin duruşmaya zorla getirilmesini talep etti.

Mahkeme hakimi, duruşmaya katılmayan Tuğba Ekinci'nin zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Tuğba Ekinci önümüzdeki duruşmaya polis zoru ile getirilecek.

Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zeynep Yılmaz, " Adalete sığındım. Sonuna kadar şikayetçiyim. İnşallah adalet yerini bulur. Çok mağdur oldum. İşlerimden güçlerimden oldum. Arabamın masrafı çok fazla satmak zorunda kaldım. İnsanların karşısına böyle araba parçalama olayı ile çıkmak benim hayat tarzıma ters. Çok üzüldüm. Bizim insanlara daha çok örnek olmamız lazım. Böyle çirkef insanlar inşallah bir daha hayatıma giremeyecek. Benim canıma kastedilmeseydi ben konuşmazdım. Kafama şişeler fırlatıldı. Renkli ışıklar onun başını döndürdü. Yoksa önceden iyi bir insandı. Onun gibi bir sürü insan var yalandın şöhret olan . Benim savaşım sadece Tuğba ile değil yalancı şöhret olanlarla. Sadece Tuğba su yüzüne çıkmış kötü bir yalancı şöhrettir. Aile içine soktuğum bir insandı. İnsan ekmek yediği yere böyle yapmaz" şeklinde konuştu.