kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Şeyhi ziyaret etti otobüsü devirdi

Kadir ERCAN / ANKARA
3 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı kazanın, Salih Mandacı'nın, "Hepinizi cennete götüreceğim" diyerek direksiyonu çevirmesiyle olduğu belirlendi..
Adıyaman-İstanbul seferini yaparken Ankara'nın kazan ilçesi yakınlarında şarampole yuvarlanan otobüsü, Menzil Şeyhi'ne ziyaretten dönen bir meczubun devirdiği ortaya çıktı. 3 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı kazanın, 25 yaşındaki Salih Mandacı'nın, "Hepinizi cennete götüreceğim" diyerek direksiyona sarılıp aniden çevirmesi sonucu meydana geldiği belirlendi. İlginç kazada, içinde 46 yolcu bulunan, Cemil Baluta'nın kullandığı 34 BK 0666 plakalı yolcu otobüsü bir kamyona çarptıktan sonra takla atarak yoldan çıktı. Kazada, direksiyona sarılan 25 yaşındaki meczup Salih Mandacı'nın (25) babası Mehmet Mandacı (58), Atilla Kapucu (22) ve soyadı belirlenemeyen Fatma adlı yaşlı bir kadın yaşamını yitirdi. Kazaya neden olan meczup jandarma ekipleri tarafından gözlem altına alındı.

ŞEYHİN NEFESİ YETMEDİ
Sürekli cin gördüğünü ve cinlerin kendisini rahat bırakmadığını söylediği belirtilen meczup Salih Mandacı'yı babası Mehmet Mandacı'nın "şifa bulur" düşüncesiyle Menzil Şeyhi'ne götürdüğü anlaşıldı. Kazadan yaralı kurtulan otobüs şoförü Cemil Baluta'nın da aralarında bulunduğu yaralılar Kazan Devlet Hastanesi ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Haberin fotoğrafları