kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Nazire Şenlendirici Deniz Seki'ye ateş püskürdü: Bu yaptıkları Deniz'in yanına kalmayacak. Bunun bedelini ödeyecek.

Deniz'den ne eksiğim var?

BAŞAK ÇOKAN
Nazire Şenlendirici, eşi Hüsnü Şenlendirici'nin yasak aşk yaşadığı popçu Deniz Seki'ye 'nazire' yaptı: Kocamı affettim, Deniz derdine yansın! Ondan ne eksiğim var ki? Ben daha üstünüm ..
Asıl ben bayılmalıyım!
Hüsnü Şenlendirici-Deniz Seki-Nazire Şenlendirici üçgeninde sular durulmuyor! En son Şenlendirici, eşi Nazire Hanım'ın kardeşleriyle kavga etmiş, bunu duyan Deniz Hanım da canlı yayında bayılmıştı! Nazire Şenlendirici dün Seki'nin bayılmasına sert tepki gösterdi: Bayılması beni ilgilendirmiyor. Asıl bayılacak birisi varsa o da benim! Yuvamı yıkmaya kalktı.

Hiç yuvası olmayacak!
"Ben kocamla mutluyum boşanmayacağım" diyen Nazire Hanım, açtı ağzını yumdu gözünü: Deniz Seki kendi derdine yansın, ben kocamı affettim. İki çocuğum var. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Onun da hiçbir zaman yuvası olmayacak. Benim Deniz Seki'den ne eksiğim var, ben ondan daha üstünüm. Kocam ile kardeşlerim de barıştı. Hiçbir problemimiz yok.

Boşanma kararı aldı
Eşi Nazire Şenlendirici, 'boşanmayacaklarını' söylerken Hüsnü Şenlendirici dün gazetelere bir e-mail göndererek boşanma kararı aldıklarını açıkladı: Bugüne kadar evliliğimin bitmemesi için çaba göstersem de son yaşananların ardından artık geriye dönüşün mümkün olmadığını gördüm. Eşimle bir süredir problemler yaşıyorduk. Dolayısıyla bu kararın üçüncü şahıslarla bir ilgisi olmadığını belirtmek istedim.
Haberin fotoğrafları